2777
2789
عنوان

بیایین جرئت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 7018 بازدید | 1369 پست
فقط بخند الهه 😂

😂😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه نفر زنگ بزن و براش یه شعر عاشقانه بخون🤣🤣🤣🤣🤣

رو من ریپ زدی رو اون ریپ بزن 🤣🤣

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

رو من ریپ زدی رو اون ریپ بزن 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

امیدوارم منم یه روزی اهمیت ندم :)

میتونی فقط باید بزرگ شی.تایم هاصی هم نداره یکی ۱۸ سالگی بزرگ میشه یکی ۶۰ سالگی.بستگی به تجربت داره

اینم بدون دقیقا اونجایی بزرگ میشی که فک میکنه دیگه امکان نداره من قابلیت زنده بودن داشته باشم و اینجا ته خطه

از منم بپرسیدج

به یه نفر زنگ بزن و براش شعر عاشقانه بخون بگو عکس العملی چیه؟🤣🤣

میتونی فقط باید بزرگ شی.تایم هاصی هم نداره یکی ۱۸ سالگی بزرگ میشه یکی ۶۰ سالگی.بستگی به تجربت دارهای ...

درسته :)

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

من موندم تو مغز داری ؟ یا نه 🤣

🤣🤣🤣🤣وایی

ناراحت نباش منم تقریباً مثل توهم 🤣

😂😂اوکی میشه رفته رفته🤣🤣👌