2777
2789
عنوان

با ی آقایی تو نینی سایت آشنا شدم به نظرتون قرار بزارم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 180 پست

یکی بیاد منو جمع کنه دارم میمیرم از خنده

اخه با مرد نینی سایتی سر دیت میرید؟ عقلتون سرجاشه؟ مردی که تو سایت زنونه باشه اصلا ادم نیست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش جدید همسریابی تا حالا این و ندیده بودم پشمام ریخت

😂😂🤦🏻‍♀️اوضاع خیلی خیطه 

ولی خب طرف مثلا میگه محمدم ۲۲ از کرج 

خونه دارم ماشین دارم فلانم

یهو میاد سر قرار میبینی قصاب سر کوچتونه💔

تو مجازی شوهر در نمیاد

باهاش چند ماهه چت میکنم اصلا پسر بدی نیست بعدم جای عمومی قرار میزارم مگه گفتم برم خونش؟!

دختر حالت خوبه ؟؟؟؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

باهاش چند ماهه چت میکنم اصلا پسر بدی نیست بعدم جای عمومی قرار میزارم مگه گفتم برم خونش؟!

طرف بعد سی سال زندگیه مشترک تازه میفهمه شوهرش خیانت میکرده اونوقت توو با یه چتتت میگی خوبههه

ملت رو سرکار گذاشتی یا جدی ای؟😒😒😒😒

فکر کنم مواد هم جنس اصل مصرف نگردی که میگی شوهر اونم ار نوع نی نی سایتی یا بهتر بگم دارک وب ایرانی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نمیدونم منم پیشنهادی ندارم بقیه از خیابون رد میشن هم پیشنهاد دارن همونجوری ازدواج هم میکنن 😅شانس مه ...

وای بخدا😂زندایی من با دمپایی اومده بود سوپری داییم باهاش دوس شد😐

نهتو خودت دوس داری به فنا بری

مشکلاتی رو داراست که خواجگی براش امتیازه.

یه روده راست تو شکم  بعضی از خانومای اینجا نیست دیگه اون که...

به نظرم خودشو باید برای یه پکیج کامل آماده کنه 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂