2777
2789

امروز جلسه اول کلاس بازیگریم بود

خیلی استرس داشتم واسش 

ولی خیلی جذاب بود خیلی 

با بچه ها خیلی زود اوکی و جور شدم 

واییی ذوققققق فراوان من کلاس کامپیوتر که میرم خیلی فضا خسته کننده و خشکه 

و من خیلی سخت میگذره بهم😑🤧😂

هیچی دیگه ذوق دارمم برای جلسهههه بعددددددد🥲

شاید بگید خب چرا تاپیک زدی 

باید بگم نمیدونم ذوق دارم😂من فقط تفریحی میخواستم برم ولی خیلی جذابه

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرینن😍 چقدر از تاپیکای انرژی مثبت خوشم میاد .

فدات شم😍❤❤❤

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

چه خوشم اومد از تاپیکت😄

امیدوارم هر روزت پر از ذوق باشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
از تاپیکت حس خیلی خوبی گرفتم

واییی مرسیییی😍❤❤❤

چه خوشم اومد از تاپیکت😄امیدوارم هر روزت پر از ذوق باشه

مرسییی فدات شم 

ممنونننن همچنین😍❤❤

موفق باشی‌گلم❤️❤️

فدات همچنین😍❤