2777
2789
عنوان

سالاد ماکارونی سه ساعت بیرون از یخچال بوده خراب شده یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست

نه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ببین من سالاد ماکارونی درست کردم که یکمش مونده بود تا تکمیل شه همون موقع خبر رسید دختر داییم خودکشی کرده و یه جیغ و دادی شد ساعت ها بیرون موند آخر شب اومدم خوردم چیزیم که نشد 😐

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نه بابا ببین من سالاد ماکارونی درست کردم که یکمش مونده بود تا تکمیل شه همون موقع خبر رسید دختر داییم ...

متم میخورم ب خدا دو ساعت مشغول بودم اینقد حواسه ندارم یادم رفته بود بذارم یخچال حالا اومدم خونه هم یخ کولر و یادم رفته بود خاموش کنمم

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
متم میخورم ب خدا دو ساعت مشغول بودم اینقد حواسه ندارم یادم رفته بود بذارم یخچال حالا اومدم خونه هم ی ...

هیچی نمی‌شه بخور بره😅

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

سس مایونز رو تو فروشگاه های زنجیره ای من دیدم بیرون از یخچال نگهداری میشه و اتفاقی نمیفته

ابدا نباید بخرید.فقط باید داخل یخچال باشه.من توی فروشگاهها هم دیدم داخل یخچالن.فقط سس کچابه بیرون میزارن.مابقی سس ها داخل یخچالن

یه روز خوب میاد