2777
2789

همین ماه عروسیمه خونه بابام زیاد حوصله کار ندارم ولی وقتی به خونه خودم فکر میکنم دلم میخاد همشو با ذوق انجام بدم 

منم😂😂😂😐مامانم‌همیشه میگه مجرد بودی دست ب سیاه سفید نمیزدی بعد ببین خونه خودتو چطوری میسابی😂

من چون مامانم تو خونه خیلی خیلی تمیزه از وقتی ازدواج کردم خونه هرکی میرم به تمیزیش دقت میکنم میگم منم یه روزی خونمو عین دسته گل نگه میدارم هر اومد لذت ببره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم و خواهراش

خواستگار می اومد مادرشون میگفت هیچی بلد نیست دخترم وقتی شوهر کردن انواع و اقسام کیک و ژله و شیرینی و غذا و دسر درست میکردن ک شوهراشون می اومدن تشکر میکردن از مادر خانمشون ک به به دستت درد نکنه با این دختر تربیت کردنت مادرشون میگفت تو دلم ترسیدم نکنه دخترام کاری کردن وقتی ازشون پرسید چطور مگه گفت کدبانو هستن خدایی درصورتی ک خونه  پدر حتی ی سالاد شیرازی ساده درست نمیکردن فقط بخور بخواب کارشون بود