2777
2789
عنوان

اگه به شوهرتون بگید رابطه نمیخواید

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من از خیلیا شنیدم که قهر میکنن و اخلاقشون بد میشه

وقتی لحن خوب باشه خودشون همراهی میکنن...زبان زن خیلی قوی هست ولی اکثر خانم ها اصلا مهارت ندارند که صحبت کنن

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

قربونتون برم💖

زنده باشین عزیزم❤️

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اوووه.هنوز ازدواج نکردی که😂فک کردم روزی چند بار درخواست رد میکنی. ول کن بابا ... اینقد بد بختیاری د ...

🤣🤣🤣🤣نه بابا 

سوال شد برام اخه 

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

چرا اینجورین اکثرا؟من زیاد شنیدم

بعد 15 سال زندگی تازه فهمیده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پس میتونه اثر دارو هم باشهفکر کنم بسته به سن و این چیزا افراد میلشون کمتر میشه

مردها با افزایش سن میلشون هم بالا میره دهه چهل خیلی اوجن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)