2777
2789
عنوان

اگه به شوهرتون بگید رابطه نمیخواید

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 41 پست

خدا به ما زبان داده که بتونیم مکالمه کنیم و درستم کلمات و منظورمون را برسونیم ...

دو تا گوش داده که درست بشنویم...

تا وقتی ابزار ارتباطی را داریم، میتونیم همدیگه را درک کنیم و روابط بهتر بسازیم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم سرده اصلا براش مهم نیست

قبل ازدواج نمیشه فهمید طرف میلش جحوریه؟

خب اینجوری که ازدواج میکنی و تو گرمی و اون سرد خوب نیس😐

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

خدا به ما زبان داده که بتونیم مکالمه کنیم و درستم کلمات و منظورمون را برسونیم ...دو تا گوش داده که د ...

اخه من از خیلیا شنیدم که قهر میکنن و اخلاقشون بد میشه

خدا به ما زبان داده که بتونیم مکالمه کنیم و درستم کلمات و منظورمون را برسونیم ...دو تا گوش داده که د ...

عزیزم نظرتو درمورد تاپیک اخرم میگی؟

بهت توضیح دادم گفتم چطوری جواب میده الان بنظرت منظور داره؟

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

قبل ازدواج نمیشه فهمید طرف میلش جحوریه؟خب اینجوری که ازدواج میکنی و تو گرمی و اون سرد خوب نیس😐

اول ازدواج گرم بود بعدا سرد شد به نظرم خیلی مسخره هست اینجوری زندگی کردن جالبه اصلا هم.قبول نداره البته الان ک کلا نمیتونه قبول داره و میگه داروهام تموم بشن خوب میشم اونا هم ک یک سال دیگه تموم میشن 

چه خوبه که بازم کوتاه میادمن میترسم با یکی ازدواج کنم بگم نه اخلاقش بد شهاز بس شنیدم از دیگران

اوووه.هنوز ازدواج نکردی که😂

فک کردم روزی چند بار درخواست رد میکنی. 

ول کن بابا ... اینقد بد بختیاری دیگه دارن مردا این مورد آخر صفه.

عزیزم نظرتو درمورد تاپیک اخرم میگی؟بهت توضیح دادم گفتم چطوری جواب میده الان بنظرت منظور داره؟

جواب اخرتون را اتفاقا خوندم ولی تاپیک چرا تعطیل شده؟

به نظرم اگه شناخت ازتون داره و دایرکت همه را جواب نمیده جز شما، خب خوشش میاد ازتون‌..

مراقب خودتون باشین🙏

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

اول ازدواج گرم بود بعدا سرد شد به نظرم خیلی مسخره هست اینجوری زندگی کردن جالبه اصلا هم.قبول نداره ال ...

پس میتونه اثر دارو هم باشه

فکر کنم بسته به سن و این چیزا افراد میلشون کمتر میشه