خدا به ما زبان داده که بتونیم مکالمه کنیم و درستم کلمات و منظورمون را برسونیم ...
دو تا گوش داده که درست بشنویم...
تا وقتی ابزار ارتباطی را داریم، میتونیم همدیگه را درک کنیم و روابط بهتر بسازیم
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل ازدواج نمیشه فهمید طرف میلش جحوریه؟خب اینجوری که ازدواج میکنی و تو گرمی و اون سرد خوب نیس😐
اول ازدواج گرم بود بعدا سرد شد به نظرم خیلی مسخره هست اینجوری زندگی کردن جالبه اصلا هم.قبول نداره البته الان ک کلا نمیتونه قبول داره و میگه داروهام تموم بشن خوب میشم اونا هم ک یک سال دیگه تموم میشن
جواب اخرتون را اتفاقا خوندم ولی تاپیک چرا تعطیل شده؟
به نظرم اگه شناخت ازتون داره و دایرکت همه را جواب نمیده جز شما، خب خوشش میاد ازتون..
مراقب خودتون باشین🙏
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍