2777
2789

من خیلی جدیدا ازیتم یکم بیشتر سرپا باشم پشتم درد میگیره سنگین شدم اصلا انگار نمی‌گذره شما علاعمتون چیه ازیت نیستین؟

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندهفته ایی؟من ۳۵هفتمه رسمااا دارم میمیرم حس میکنم بندبندِ تنم داره جدا میشه خیلییی خستم دلم میخاد گ ...

۲۹هفتم حق داری منم خیلی سختمه شبا اصلا خواب ندارم تو جام گریه میکنم پاهام ورم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۹هفتم حق داری منم خیلی سختمه شبا اصلا خواب ندارم تو جام گریه میکنم پاهام ورم کرده

من نمک و خیلییی رعایت میکنم چون فشار بالا هستم نمک کم تو غذا استفاده میکنم اما حق داری سخته بخدا الان دارم گریه میکنم همه بدنم خستس و درد میکنه کمرم انگار میخاد ازم جدا شه دراین حد ،دلم میخاد فقط تمام شه والا گریه و نق و نوق بچه و بیخابی بهتر از اینهمه سنگینی و درده 

من نمک و خیلییی رعایت میکنم چون فشار بالا هستم نمک کم تو غذا استفاده میکنم اما حق داری سخته بخدا الا ...

آره والا راست میگی بچه اولته؟جنسیت بچه گلت چیه؟من سزارین هستم ۳۸هفته زایمان میکنم بچه دوممه بچه اولم پسره کلاس دومه این دختره تو شکمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره والا راست میگی بچه اولته؟جنسیت بچه گلت چیه؟من سزارین هستم ۳۸هفته زایمان میکنم بچه دوممه بچه اولم ...

یعنی ۹هفته تا زایمانت مونده همین ۹هفته آدم و پیر میکنه 🥴اره بچه اولمه دختره 

خدا بچهاتو برات حفظ کنه 

من طبیعی هستم 🥴😖

یعنی ۹هفته تا زایمانت مونده همین ۹هفته آدم و پیر میکنه 🥴اره بچه اولمه دختره خدا بچهاتو برات حفظ کنه ...

آره مانده مرسی عزیزم همچنین دختره گلت رو اسمشو چی میزاری؟من میزارم یشما،طبیعی خیلی سره بچه اولم ازیت شدم از درد بی هوش شدم مجبور شدن سزارین کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمشو میذارم اَبرا انشاله نامدار باشه فقط معنیش چیه؟

همچنین گلم ابرا خوشگل خدا حفظش کنه،معنیش یشما یعنی سنگ قیمتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40