2777
2789

اره

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل کلا چشن دیدن آدم نداره چ مادر چ پدر الان فامیل مادریم داره مارو چشم میزنه میگه شما پولدارید حقوق درست حسابی دارید

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

منظورم عمه وعمو وزن عمو اینا هستند دیگه

عمه ندارم عموهام خوبن 

زنعموهلم متوسط

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فامیل کلا چشن دیدن آدم نداره چ مادر چ پدر الان فامیل مادریم داره مارو چشم میزنه میگه شما پولدارید حق ...

آره ولی ما فامیلای پدری مون بدترن مادری زیاد کاری به ما ندارن 

آره ولی ما فامیلای پدری مون بدترن مادری زیاد کاری به ما ندارن

آره دیگه آدم حسود حسوده 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

با همه وجود موافقم. 

خیلی حسووووووووودن. عمه ام به بابام گفته بود نذار دخترت بره فلان کشور. اونجا سر ادمارو قطع میکنن. (دخترش اونجا زندگی میکنه) خدا لعنتشششششششش کنه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خوش به حالت عمه نداری عوصش من 5تا دارم یکی از یکی دیگه بدتر عموهم یکی که کاش همونم نداشتم

جدی

دوسداشتم حداقل یدونه عمه داشته باشم

اختلاف سنی کمی دارم شاید بخاطر همین خوبیم باهن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من عمه هام فقط زمان حال بدی سراغ بابامو میگیرن،بابام بیماره شهر غریب اصلا خبر نمیگیرن که،یه اتفاقی افتاد ۵ ماه پیش زنگ زدم بهشون از دم همه رو شستم پهن کردم از اون موقع ندیدمشون

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من عمه هام فقط زمان حال بدی سراغ بابامو میگیرن،بابام بیماره شهر غریب اصلا خبر نمیگیرن که،یه اتفاقی ا ...

انشالله پدرتون زودتر خوب بشه خوبه که تونستی جوابشونو بدی ما جوابشون شنیدیم بدتر طلبکاران 

پدری. خیر. نخوان. مادری. هم نمیخوان

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم