2777
2789
عنوان

شمام این طوری هستین که

78 بازدید | 4 پست

مثلا همین الان یه چیزی میره روی مختون ولی ۱۰ دقیقه بعد اون موضوع یادتون نمیاد ولی همچنان تا چن ساعت اعصابتون خرابه در حالی که دقیقا نمیدونین چرا

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

آره

همین الان دقیقا همین حالت.هرچیم فک میکنم یادم نمیاد از چی انقدر کلافم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوهوم و متاسفانه مغزم همچنان دنبالش میگرده که چی بود که اعصابم رو خراب کرد

دقیقا.خیلی درگیره اینم که بابا این چی بود که اینطوری رفت رو مخم.هرچی فک میکنم یادم نمیاد

من بخاطر همین روانپزشک هم رفتم چند بارولی اصلا موثر نبود

نمیدونم چرا حس میکنم اینا عوارض اون واکنس های کروناس