2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون این عشقه

240 بازدید | 21 پست

مثلا از یکی خوشتون بیاد که جذابیت ظاهری داره

ولی خب مثل این فیلم هندیا واقعا دریک نگاه حس کنین قلبتون کنده شده

حالا طرف زمین تاآسمون باشما فرق داشته باشه  وحتی توی رابطه رفتن باهاشهم استباه بااشه و احتمال خیانت هم باسه

اما شما نتونین اون آدم رو از فکرتون هیچ جوره بیدون کنین.. چون متوجه میشین اون آدم هم زیر پوستی به شما حس داشته این دوست داششتنه بیشتر وبیشتر میشه

اما خب واقعا مناسب هم نیستین

اماااااا نمیتونین ازفکرش بیرون بیاین

من میدونم که اشتباه هست

اما شما بهش میگین عشق؟؟

حتی اگه چندسال هم ازش گذسته باشه وشما حستون تغییر نکرده باشه؟

یعنی جوری که صبح تا شب حتی باندیدنش فکرش باشبن و بدجور توکفش.....

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عشق به اون ادم نیست عاشق تصورات خودت میشی چون با ساخته ذهن خودت حالت خوب میشه

آخه وقتی یه آدم رو برای بار اول میبینی چه تصوری میتونی ازش داشته باشی؟

آ م باید چیکار کنه اینجور موقعا؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بگم میخورن منو قضاوتم میکنن

🫠هعی خواهرم

از تو سرتره موقعیتش و ظاهرش؟؟

موقعیت خاصی نداره

آخه نمیتونم بگم نسبت به من

چون دوجنس متفاوتیم

اما اون بین هم جنس های خودش بله

منم خدایی خیلی خوبم ولی طرف عالی...

آخه وقتی یه آدم رو برای بار اول میبینی چه تصوری میتونی ازش داشته باشی؟آ م باید چیکار کنه اینجور موقع ...

بهش فکر نکن زیاد خودتو مشغول کن حس و هیجان یکطرفه از طرف دختر تجربه جالبی واست نمیشه پسرا ظرفیت ندارن

عشق نیست دیوانگیع 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو