2777
2789

برای اولین بار بعد سالها همسرم و من باهم حرفمون که شد نه اون با من الان صحبت میکنه نه من با اون

داستان از اونجایی شروع میشه که خالم میخواستن بیان شهرستان خونه ام شب قبل اطلاع دادن

ماهم از دوهفته پیش قول داده بودیم به یکی از اقوام شوهرم که میایم دعوتیشونو یه شهر دیگه .همون روز داشتیم راه میفتادیم .شوهر خالم زنگ‌زد به شوهرم ما مزاحمتون میشیم 

شوهرمم گفت بخدا کاش زودتر مبگفتین من اونجارو کنسل میکردم و گفتن نه عیب نداره و فلان نیومدن

و خالم گوشسو گرقته و به شوهرم گفته خانومت اخلاقش عوض شده با ما غریبه شده یه جوری شده اخلاقش شوهرم گفته چحوری گفته نمیدونم یه جوری 

من با مادرم داشتم صحبت میکردم گفتم من از خاله ناراحتم چرا گله ی منو به شوهرم کرده زشته میگن خانوادش بدشو میگن 

مادرم شروع کرد هرچی حرف بود بارم کرد طرف خواهرشو گرفت اخرم گفت به من چه به من نگو .من گفتم فقط داشتم درد و دل میکردم دیگه غلط بکنم درد و دل کنم قطع کردم.زنگ زد به شوهرم کلی بدمو گفت .بعدش  بچم پوشکشو عوض میکردم به شوهرم گفتم بیا دستاشو بگیر نبره تو پوشکش گفت به من چه بگو کس و کارات بیان به فریادت برسن زایمان کردی هیشکی نیومد چقد من حرف شنیدم از ننه بابام

حالا یادشون اومده زنگ بزنن بیان 

مادرتم که تورو به همه فروخت.نیومد کمک منم گریه کردم و با بدبختی عوض کردم بچه رو و به بخت نکبت خودم گریستم و از اونکموقع قهریم و پشیمونم که بچه دار شدم 

حتی بفکرم رسید بچه رو بغل کنم خودمو از ساختمون پرت کنم پایین ولی ترسیدم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

دست تنها خیلی سخته بچه بزرگ کردن 😭بخاطر بچم باید ادامه بدم 

ولی اصلا دل و دماغ ندارم حای خونه رو مرتب کنم غذا بپزم 

چیکار کنمیه چیزی بگین بتونم انرژی بگیرم پاشم از حام مثل میت شدم 

بچمم انقد گریه کرد خوابید بیدار نمیشه خسته شده از گریه ی زیاد😭😭😭😭😭😭😭😭

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست تنها خیلی سخته بچه بزرگ کردن 😭بخاطر بچم باید ادامه بدم ولی اصلا دل و دماغ ندارم حای خونه رو مرت ...

برو یه آب بزن دست و صورتت...لباستو عوض کن حال و هوات عوض میشه..یه شام خوشمزه هم درست کن....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

وا حالا کار به بقیه چیزا ندارم عوض کردن بچه اینقدر سخته که باید شوهرت بیاد کمکت

والا من که تنهایی عوض میکردم این همه خانم هم دور و برم نی نی داشتن تنهایی عوض میکردن

بعدش هم اگه خانواده ت نیومدن دیدنی نی نی شوهرت حق داره چون اگه خانواده ی اون نیومده بودن ولش نمی کردی اینقدر می گفتی که دهنش صاف میشد

سر چه چیز هایی حرص میخورید و اوقات تلخی میکنید....یه حرفی زده شوهرت...ولش کن

این حجم از بی کسیمو چه کنم ؟؟😭😭

زایمانم خیلی متلک شنیدم 

الانم انقد با یه دست بچه رو نگه داشتم با دست دیگه کار کردم دستم اسیب دیدع یه چیزی مثل استخون از کنار مچم زده بیرون دردم میکنه😭😭😭😭

عزیزم ایراد از خانواده ات بوده

ولی ماجرای مهمی نیست که بخوای خودت و بکشی زندگی بالا و پایین داره

یکم که گذشت برو با شوهرت حرف بزن و بگو اگه خانواده ام بی معرف اند باید منتش و سر من بذاری؟ من چه گناهی کردم؟ و باهاش حرف بزن

مردها وقتی اروم بشن راحت میشه متقاعدشون کرد

ولی خاله ات و دیگه محلش نذار به هیچ جات نباشه حرفا و کارهاشون

این حجم از بی کسیمو چه کنم ؟؟😭😭زایمانم خیلی متلک شنیدم الانم انقد با یه دست بچه رو نگه داشتم با دس ...

آهان اون کیسته..منم دارم...برای من روی مچم بود درد نمیکرد....تخلیه کردم ولی دوباره در اومده....دیگه کاریش ندارم...زیاد فشار نیار..چرا بچه رو بغل میگیری؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

وا حالا کار به بقیه چیزا ندارم عوض کردن بچه اینقدر سخته که باید شوهرت بیاد کمکتوالا من که تنهایی عوض ...

اصلا به کسی نگفتم زایمان کردم که یعد منت سرم نباشع که خانوادت نیومدن ما جمعت کردیم بعد یه هعته گعتم بچمم ذستگاه بود خیلی سخت گذشت ولی گذشت.

بچم دستلشو میبره تو لای پاش میزنه به جیشش میماله همه جا هنیشه تنها با مصیبت عوض میکردم اینبار دیدم شوهرم خونست گفتم بیاد کمک توقع زیادیه؟؟

این حجم از بی کسیمو چه کنم ؟؟😭😭زایمانم خیلی متلک شنیدم الانم انقد با یه دست بچه رو نگه داشتم با دس ...

یکی از این کالسکه کوچیکا بگیر بذارش تو اون یا تو کری یر بذار تا خواست بیدار بشه تکونش بده میخوابه.

نمیدونم نی نیت چندوقتشه ولی بچه ها تو این سن حداقل روزی ۱۶ ساعت میخوابن