2777
2789
عنوان

شما حاضر هستین با این آقا ازدواج کنید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 30 پست

من نه چون قطعا تا آخر عمر اون تو ذهنشه و خاطراتشون و یادشه و من رو این موضوعات حساسم ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شغلش برام مهم نیس حتی چاه خالی کن باشه فقط اخلاق . الانم که میگی اخلاقش خوبه ولی طلاق گرفته عی ...

دوستامم دقیقا همینو میگن 

ولی من اصلا نمیتونم تصور کنم مثلا کارایی که بامن میکنه رو قبلا با یه نفر دیگه هم کرده باشه 🥲🤍

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
عدم تفاهم

اگه اختلاف سنیتون زیاد نیس اوکیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دوستامم دقیقا همینو میگن ولی من اصلا نمیتونم تصور کنم مثلا کارایی که بامن میکنه رو قبلا با یه نفر دی ...

کرده که کرده بیخیال . اکثرمردا همینن دوست دخترم داشته باشن قبل ازدواج و دخترا هم بعضیا هولن رابطه برقرارمیکنن . نمیان بگن . بازم خوبه عقدکرده بودرابطه خارج ازعرف نداشت

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

همون دیگه فعلا نمیدونی بدون پول عشق هم از بین میره

کسی نگفت عشق. فقط بایداهل زندگی باشی همین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دوستامم دقیقا همینو میگن ولی من اصلا نمیتونم تصور کنم مثلا کارایی که بامن میکنه رو قبلا با یه نفر دی ...

پیدا کردن پسر آفتاب مهتاب ندیده توی این دوره یکم سخته . حالا این بنده خدا ممکنه با زنش یه سری چیزا رو تجربه کرده باشه ، خیلی از پسرا با دوست دختراشون تا ته همه چی رفتن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم