2777
2789
عنوان

70 میلیون پول کابینت دادیم میخام برم شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 34 پست
یه بنده خدایی تازه کابینت زده همچینم قشنگ و زیاد نیس، یک میلیارد راس میگه 70میلیون که چن سال پیشا به ...

ولش کن دیگه شوخی نکن... 

آخه کدوم احنقی میاد یه میلیارد پول کابینتی میده که تازه زیادم قشنگ نیست؟ 

هرچی هم گرونی باشه هرچی هم قیمتا بالا باشه یه میلیارد هنوز پول زیادیه

با یه میلیارد باید کابینت با روکش طلا میزد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور متوجه شدید

دستم تو کار خودم از بس دنبال سیسمونی خریدن و اینور واونور شهر سر زدم 

یسریا کلا همینن 

ورق نمیخرن چوب میرن جمع میکنن از کارگاه ها 

چون وقتی کارگاه کار انجام بده اضافه بمونه ازش با قیمت پایینتر میفروشن 

کلی حا گشتم دنبال یکی که تمیز برام سیسمونی بزنه 

یکی از یکی دروغگو تر ،طرف میگه مثلا ام دی اف ولی مغز چوب از داخل لولا نگاه میکنی میبینی لترون زده 

دستم تو کار خودم از بس دنبال سیسمونی خریدن و اینور واونور شهر سر زدم یسریا کلا همینن ورق نمیخرن چوب ...

میگه چسب با کیفیت آلمانی زدم با وکیوم فلان برای سرویس چوب درصورتیکه هنوز کار نکرده نمونه کارش تو مغازس چسب وکیومش وا داده باز شده 

ولش کن دیگه شوخی نکن... آخه کدوم احنقی میاد یه میلیارد پول کابینتی میده که تازه زیادم قشنگ نیست؟ هرچ ...

هستن دیگه، تازه ما تهران یا شهر بزرگم نیستیم

من تو اینستاگرام کابینت سه میلیاردی ام دیدم ولی اون خیلی شیک و لوکس بود و برای یه اشپزخونه خیلی بزرگ بود