2777
2789
عنوان

چقد از تاپیکِ پربازدید حرصم دراومددد

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 101 پست
آره خدا منو ببخشه ولی انگار مغز توی سر دوتاشون نبود اون هی آب میریزه اینم فرت و فرت حامله میشه هر دو ...

این وسط قرارع کی جلو گیری کنه ؟

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر اون pink سبیلو نیستا تقصیر این خانم هست که خودش رو با دستگاه جوجه کشی اشتباه گرفته و فکر کرده ...

منم خودم الان با ترس و لرز تاپیک زدم😁

تاپیک خودشم سه چهار صفحه خوندم دیگه از حرص زیاد نتونستم ادامه بدم

ولی دیگه انقد اعصابم خورد شددد نتونستم جلو خودمو بگیرممم

آخه آدم واسه خودش و بدنش باید ارزش قائل بشه دیگه!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

این وسط قرارع کی جلو گیری کنه ؟

هیچکس چون قرار جور این حماقت و هوس بازی در آینده یا رو دوش اون بچه بدبخت باشه که پدر مادرش اینان یا جامعه باید بچه هایی رو تحمل کنه که بخاطر تحمل سختی نکشید از روزگار دست به کار های مبتکرانه ای برای گند زدن به جهان میزنن!

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

قربانت لطف داری😂🤭

سلامت باشی نفس😍🤩

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بخاطربچه هاهم که شده فعلا که شادن و درکنار همن خیلی عالیه. راس میگه شایدم هیچوقت سختی نکشید حتما 

شماحرص نخور 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

منم خودم الان با ترس و لرز تاپیک زدم😁تاپیک خودشم سه چهار صفحه خوندم دیگه از حرص زیاد نتونستم ادامه ...

فک کن شوهرش تفریح با دوستاش میره سر بچه اول هیچکاری نکرده چقدر ادم باید بی عقل بی فکر باشه  بخاطر شوهر یا رابطه لذتش که دوبار سقط کنه دو بار ذیگه بچه بیاره براش خودش تو معرض اسیب روحی جسمی پیری قرار بده 

اونوقت من میخواستم حامله بشم نزدیک دوسال دویدم دنبال دوا درمون نذر نمونده بود نکرده بوده باشم

تو که فقط بیست سالته چرا اینقدر عجله 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بخاطربچه هاهم که شده فعلا که شادن و درکنار همن خیلی عالیه. راس میگه شایدم هیچوقت سختی نکشید حتما شما ...

والا تو کامنتاش که می‌گفت از هم بدمون میاد شادیش کجا بود دقیقا؟؟😂

والا من حرصامو خوردم متاسفانه

حیف من که اعصابمو سر این چیزا میذارم😑😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یه حالتِ بیخیالی و خنثی بودن داشت کامنتاشمن داشتم اینور از حرص میمردم😂😭چجوری همچین شوهری رو تحمل م ...

ببین باورم نمیشه زن ۲۹ساله ۷تا بچه ادم یکیشو حامله میشه ازبس زحمت وخرج داره میگه همین یدونه بچه برام بسه این ۵ بچه رو چجوری اخه نگه میداره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ب نظرم اگه واقعیه باید جداشه شماهم یه چیزی میگین مگه میشه زن همیشه حلوگیری کنه بدنادم نابود میشه همش قرص بخوره ای یودیم م مطمین نی تا ۵۰سالگی فک کنم ۳۰ ۴۰بتر دیگه حامله شه نمیشه ک