2777
2789
عنوان

میشه لطف کنین بیاین مهمه

214 بازدید | 19 پست

سلام ما اومدیم شهرستان خونه مامانم به اصرار شوهرم اومدیم چون میگفت حوصلمون سر میره و گرنه من دلم میخاست خونه خودم باشم الان که اومدیم مامانم فقط بحث درست میکنه با بابام نمیدونم میگه اینا نخریدم اونا نخریدم با عروسمون قطع رابطس بابام شب عیدی یکم کمکشون کرده میگه اینا که به من احترام نمیذارن چرا کمک میکنی و اینا من میگم یجاهایی حق باهاشه ولی الان ما بعد دوسه ماه اومدیم اینه رسمش من دلم میخاد به شوهرم وقت خواب بگم فردا صب بریم خونه خودمون شما جای من بودین چیکار میکردین تروخدا بگید

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

اگر دلت میخواد بری فردا رو بمون پس فردا برو . من بودم اینجوری میکردم ک دل مامانمم نشکنه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دلت میخواد بری فردا رو بمون پس فردا برو . من بودم اینجوری میکردم ک دل مامانمم نشکنه

آخه اون داره دل منا میشکنه همین جودی بحث تراشی میکنه منم دو روز تعطیلی میخام اعصابم‌اروم باشه درک‌نمیکنه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ی دوروز بمون بعد برو منم ازبحث بدم میاداعصابم خورد میشه اماالان اومدی فردا بلافاصله بری درست نیس خودتم ناراحت نکن

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

عزیزم حق داری خب اما اونا رو هم درک کن شما جوانتری صبورتری با حوصله رفتار کن...یکم منطقی تر باش دوستم. دو روز دیگه خداای نکرده بالاخره ادمیزاده تا یه بحث کوچولو بشه و بخوای دفاع مادرتونو بکنید همسرتون میگن آره همون بودی که صبح عید فرار کردی از خونه مامانت طاقتت نیومد..و...

نمیدونم چرا دیگه پدر مادرا بهمون آرامش قبلو نمیدن! واسه من که همینطوره

واقعا برای منم همینطور شده من وقتی بهم زنگ میزنن از مشکلاتم‌نمیگم ولی مامانم سریع به من میگه فکرمنم درگیر و ناراحت میشه الانم که دو روز تعطیلیم خراب شد فقط دارم‌حرص میخورم و میگم بس کن نیم‌ساعت هیچی نمیگه دوباره میگه 

ن ب شوهرتون نگید بریم خونه خودمون.الان میگه از خونه شون فراریه.در طول روز برین بیرون باهم بگردین

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
آخه اون داره دل منا میشکنه همین جودی بحث تراشی میکنه منم دو روز تعطیلی میخام اعصابم‌اروم باشه درک‌نم ...

ب هر حال این همه راه اومدی بخوای فردا برگردی زشته  خانوادتم جلو شوهرت خورد کردی ... من بودم پس فردا یه بهونه میاوردم میرفتم ولی بازم شما زندگی خودته هرجور صلاح میدونید

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

منم اومدم شهرستان خونه مامانم.... اصلا دلم نمیخواد بمونم ...مامانم فک میکنه حالا ک یکی دو هفته میخام اینجا بمونم باید مثل کلفت واسش کار کنم... یه لحظه نمیتونم واسه خودم باشم

به مامانت یواشکی بگو  . روبروی شوهرم این بحثها رو نکن.   نمیخوام چیزی متوجه بشه.  اگر گوش نکرد  به بابات بگو   بهش بگه .  روبروی دامادمون  این چند روز   بحث رو تعطیل کن . 

ی دوروز بمون بعد برو منم ازبحث بدم میاداعصابم خورد میشه اماالان اومدی فردا بلافاصله بری درست نیس خود ...

از دیشب اینجا هستم به مامانم هم میگم که مامان بس کن مامان اعصابم خورد میشه ولی یذره ساکته دوباره یه موضوعی میشه شروع میکنه تازه این اولین عید من و شوهرم بود فقط حرص میخورم‌😢