2777
2789

پسرم چهار سالو نیمه 

امسال باید بره پیش یک اصطلاحا البته اجباری نیست همون حالت مهد کودکه 

سال دیگه پیش دبستانی اصلی هست 

پسرم اولا که از من جدا نشد حالا این به کنار بار اولش بود طبیعی بود که یهو نخواد از من جدا بشه این مهم نیست 

ولی مسأله دیگه اینکه اصلا با مربی ارتباط نگرفت انگار با همه مربی ها قهر باشه 

حرف گوش کن نبود 

فقط میخواست در بره 

نقاشی نکنه رنگ نکنه و همش میخواست از جو و جمع کلاس خارج بشه 

همش نق میزد 

یه جا هم مربی گفت همه بشینن نوبتی بیان پایین شعر بخونن که پسر من دوید سمت من گفت شعر نمیخونم گفتم خجالت میکشی گفت آره اینم می‌دونم که خجالتیه 

الان موندم چه غلطی بکنم 

خدایا جون منو بگیر راحت بشم 

کسی تجربه ای داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه خب اولشه

میتونی مهد نذاری ببری کلاسهای مادرکودک که باهم باشید اونجا خودت بهش یاد بدی چیکار کنه نکنه

یه اسباب بازی بخر ببر بده معلمس بهش بده

دفتر مدادرنگی لوازم التخریر فانتزی بده معلمس بهس بده

قصه بگو از بچگی خودت مهد میرفتی حرف گوش میکردی سرود میخودندی رنگ میکردی حایزه نیدادن بهت

تو خونه اون معلم باشه تو دانش اموز در قالب بازی بهش یاد بده

تو گوکل سرچ کنی کارتون مدرسه رفتن

پیدا کن بهش نشون بده

امون بده به بچه به مرور درست میشه جلسه اولش بوده خب

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

منم امسال باید پسرمو بفرستم مهد اونم به شدت خجالتی و وابسته به خودمه یه بچه کوچیکتر ۲ سال و نیمه هم دارم از الآن استرس دارم چیکار کنم هیچکس هم ندارم بچه کوچیکمو بدم دستش

بابا چرا خودتو نفرین میکنی من که ۳۳ سالمه وقتی میرم داخل به جمع استرس میگیرم و خجالت میکشم این که یه ...

دقیقا من خودم اتفاقا استرس گرفته بودم 

ولی بروز ندادم همش با بچم‌ خندیدم هی سعی میکردم به دلش راه بیام آرومش کنم گفتم بشین مامان برات جایزه میخرمااا

ولی رفتارشو که می‌دیدم از درون بهم ریختم 

الان اومدیم خونه

حالم آنقدر بده می‌خوام برم یه گوشه یواشکی زار بزنم 

به نظرت بازم ببرمش 

فعلا برای ده جلسه دو میلیون دادم 

باور كن خيلى دارى سخت ميگيره اكثر بچه ها همينن.بايد صبور باشى و بزارى آروم آروم قوانين و محيط جديد رو بشناسه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات براى روح مادران آسمانى 🙏🏻🙏🏻🙏🏻كاربر قديمى هستم اما اطلاعات قبلى و شماره قبليم در دسترسم نيست اگر كسى راهكارى براى بازيابى كاربرى قبليم داره لطفا راهنمايى كنه🙏🏻

تابحال هیچ کلاسی نبردینش؟

نشده ۱۰ دقیقه ازش دور بشین که شما رو نبینه؟

نشده تو خونه تون با دوستاش برن یه اتاق دیگه یا جایی که شما رو نبینه؟

اگه سال های قبل کلاس بدون‌ مادر یا دور از مادر گذاشته بودین، الان این مسائل نبود. البته مساله ای نیستا، فقط زمان میبره. یکذره حایزه یکذره قوه قهریه. درست میشه.

جانم، عزیزم،  چقدر امروز اخماش تو هم بوده 🤣🤣🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.