خیلی پولداره ولی هر دفعه مثلا ی پولی رو میده ب خودم کنم میرم مثلا آرایشگاه یا لباس میخرم یا لوازم آرایشی چیزی حتی گاهی وقتا واسه خونه ینی بیشتر وقتا واسه ی خونه هم خرید میکنم ولی وقتی واسه خودم میخرم حس عذاب وجدان میده بهم ک چرا خرج کردم میگه خدا نکنه تو دیگه پات. تو بازار گذاشته بشه تا کارتو خالی نکنید ول نمیگنی خسیسه منم حس میکنم دارم مثه اون میشم دلم نمیخواد مثلا برم آرایشگاه کپول خرج نشه خسته شدم از این وضع و این موجود. مزخرف شما ماهی چقد خرج خودتون میکنید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عذاب وجدان نگیر ولی خب آدم هر چقدر هم پولدار باشه زحمت کشیده چیزی که واقعا نمی ارزه واسش خرج کنی خرج نکن چیزی که حق هست باید خرج کنی خرج کن شما هم تو اون خونه زحمت میکشی یه حق و حقوقی داری یه وقت ها هم یه هدیه هم برایش بخر که ببینه به فکر اونم هستی همش به خودت نمیرسی یا مثلا میری آرایشگاه بگو واسه تو میرم خوشگل میکنم خلاصه اینقدر بگو عادت کنه دیگه