2777
2789

جمعه بله برونمه خیلی نگرانم دل تو دلم نیست قبلا هم به این مرحله رسیدم و بهم خورده ولی این دفعه فرق میکنه این یکی رو همه دوست و فامیل و آشنا میدونن خودشم خیلی پسر خوبیه خیلی دوسش دارم ارامش داده بهم از وقتی اومده تو زندگیم ولی خانوادم آنرمال رفتار میکنن دفعه قبلی هم از حرفای بابام به هم خورد هم اون قبلیه مورد خیلی عالی ای بود هم این یکی

نمیخوام خراب شه دعا کنید برام اگه نذری چیزی بلدین بهم بگین نذر کنم فقط همه چی به خیر بگذره 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

انشالله دعات کردم 

لطفا میشه تاپیک آخرم سربزنید 💔😭

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله عزیزم

میشه دعا کنی منم با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم و بهم برسیم؟ 

خوشبخت بشی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چرا سر خرفای بابات خراب شد؟

اونا خانواده نسبتا مذهبی و یه جورایی گردن کلفت بودن ما مذهبی نیستیم راحتیم بابای من یهو شروع کرد گفت که اره باباش عضو منافقین بوده اعدامش کردن بعد از عموم گفت که زندانه دیگه تیر اخرم با تعریف مهارتش تو قمار و عرق خوری زد و رید به بختم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
برات حمد خوندم

ممنون عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده

ممنون عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده

ان شاالله ان شاالله 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اونا خانواده نسبتا مذهبی و یه جورایی گردن کلفت بودن ما مذهبی نیستیم راحتیم بابای من یهو شروع کرد گفت ...

والا بعد از بله برونتم بابات میتونه همه ی این حرفارو بزنه و نامزدیت بهم بخوره😐 حتی بعد ازدواج اگه شوهرت ادم سرکوفت زنی باشه سرکوفت میزنه.

بشین باباتو توجیح کن که حرف نزنه

میشه منو دعا کنید منم ی مورد خوب بهم پیشنهاد بده ازدواج کنم ؟

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚