2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله خوشبخت شی عزیزمممم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

والا بعد از بله برونتم بابات میتونه همه ی این حرفارو بزنه و نامزدیت بهم بخوره😐 حتی بعد ازدواج اگه ش ...

بابام نمیفهمه حرفمو میگه من از کسی نمیترسم همینم که هستم خجالتی هم ندارم سرمم بالاس

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
عزیزم انشاءالله خیر هست با پدرت صحبت کن حرفی نزنه یا یکی بزار کنارش عمویی دایی کسی که کنترلش کنه

عموم که دیگه بدتر اون که قطعا تو مراسم یا مسته تا چته هیچ وقت حالت عادی نداره

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

اول ببین پدرتون دلیل اینکه این حرف‌ها زده چیه

بعد هم این بدون که تفاوت ها بعد ها تو زندگی خیلی دردسر ساز میشن

به خصوص تفاوت های مذهبی

اگر اینقدر تفاوت داشتین بهتر که الان بهم خورده

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

ان شاءالله که تو خوشبخت شی منم یه ماجرایی داشتم دلم خوش بود بعد بهم خورد برای منم دعا کن عروس خانوم

انشالا عزیزم من میدونم چشم انتطار بخت خوب بودن چه قدر سخته انشالا خدا به همه ی دخترا اون عشق و محبتی که لیاقتشو دارن بده

میخوای یه چیزی یادت بدم؟ 

چله نور رو بخون و نیت کن خیر پیش بیاد و اینکه چله نور رو به امام زمان عج هدیه کن

چهل روز میخونی،  روزی یکبار

ال یاسین تا امین فقط

توی تاپیکهامه

توی این پیج هم هست 

@lady.energy7  اینستا

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک. 

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

اونا خانواده نسبتا مذهبی و یه جورایی گردن کلفت بودن ما مذهبی نیستیم راحتیم بابای من یهو شروع کرد گفت ...

ای وای چقدر میدونم استرس کشیدی و.بده واقعا بعضی بابا ها هیچ حواسشون نیست هر رفتاری کنن با خانواده داماد برمیگدره تو زندگی دختر شون 

ایشالله که همه چی برات به خیرو خوشی باشه از اونکه به دلته هم بهتر رقم بخوره ❤️❤️

میشه بگی بله بروت چند نفر دعوت کردی تالار یا تو خونه ؟