2777
2789

بچه ها من عقدیم شوهرم فوق العاده سرد و بی احساسه یعنی دقیقا نقطه مقابل من 

شماها که مثل من هستین و تجربتون بیشتره بگید چیکار کنم تا کمتر بهم سخت بگذره درضمن شوهرم فوق العاده دوستاشو دوست داره و ما سرهمین موضوع همش دعواداریم میشه دراین موردم راهنماییم کنین خیلی ممنونم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

وای مال من سرد نیس ولی رفیق بازه و ما هرروز سر این دعوا داریم سر اخرین دعوا ک دیروز بود, گف میزارم کنار و میدونم نمیزاره کنار بهمم گف راسشو بخوای دیگه عاشقت نیسم 😵😶

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من خيلي سرده خيلي خيلي 

منم نتونستم تا الان حركتي بزنم فقط زمانيكه كارش گيره يا يه كاري داره فقط اخلاقش خوب ميشه 

تا خرش از پل ميگذره باز همون ميشه

خدایا آرامشمو از تو میخوام  
تقریبا هردو البته از لحاظ جنسی یه مدته بخاطر فشار کاری سردتر شده

حتما برید مشاور ،اگه تو این زمینه متفاوت باشید بعد ازدواج به مشکل بر میخورید ،فکر نکن با ازدواج همه چی بهتر میشه و تغییر میکنه

الا بذکرلله تطمئن القلوب
حتما برید مشاور ،اگه تو این زمینه متفاوت باشید بعد ازدواج به مشکل بر میخورید ،فکر نکن با ازدواج همه ...

جز سازش راه دیگه ای ندارم فقط میخوام بدونم باید چیکار کنم که حداقل کمتر اذیت بشم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
جز سازش راه دیگه ای ندارم فقط میخوام بدونم باید چیکار کنم که حداقل کمتر اذیت بشم

مگه عقد نیستی عزیزم؟دوران عقد واسه شناخته دیگه

الا بذکرلله تطمئن القلوب
بچه ها تو روخدا حداقل همدردی کنین 😢😢😢

عزیزم ما دقیقا موقعیت شما و همسرتون رو نمیدونیم و هر چی بگیم قضاوت عجولانس ،فقط بهت پیشنهاد میدم که هر دو باهم برید مشاور حاذق ،بعدم هر وقت از چیزی ناراحت شدی با زبون خوب و مهربون به همسرت بگو و نزار رابطتون کمرنگ بشه ،شما اگه گرم و پر انرژی باشی با زنانگی میتونی روی همسرت تاثیر بزاری ،و اونم ازت یاد میگیره و محبتش رو بروز میده

الا بذکرلله تطمئن القلوب