2777
2789

بگید خواهشا له شدم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بدجور گیر کردم کاش خدا کمکم کنه ، هرچی پیدا کردی به کنم بگو 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

صدبار دعای مقاتل ابن سلیمان

شما حاجت گرفتید ازش ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اره گلمیه حاجت سخت بود

چجوریه؟ بی وقفه خوندید ؟ عذر شرعی داشته باشیم مشکلی نیست ؟ 

چجوریه؟ بی وقفه خوندید ؟ عذر شرعی داشته باشیم مشکلی نیست ؟

کلا یک ساعت و نیم طول میکشه 

فقط وسطش بلند نشو، با کسی حرف نزن

اون یک ساعت و نیم رو با توجه کامل و حالت گریه در درگاه خدا باش 

معنی دعا رو اول یه بار فارسی بخون، اینقد قشنگه بعد خودت ناخوداگاه گریت میگیره

کلا یک ساعت و نیم طول میکشه فقط وسطش بلند نشو، با کسی حرف نزناون یک ساعت و نیم رو با توجه کامل و حال ...

عزیز من میخوام شروع کنم

۲تا بچه وچیگ دارم زبون نمیفهمن باید همش در رفت امد باشم و حرف بزنم باهاشن

چیکار کنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کلا یک ساعت و نیم طول میکشه فقط وسطش بلند نشو، با کسی حرف نزناون یک ساعت و نیم رو با توجه کامل و حال ...

ممنونم عزیزم دلم عذر شرعی باشی چی ؟ 

نصفه شب که خوابن بخونچون باید در یک مجلس خونده شه

تنهایبم شوهرم رفته دنبال کار نیست چند ناه

اینا خواب ندارن

۳ اینا میخابن ک اون ساعتا من بی هوش میشم

ب نظرت خدا قبول نمیکنه

عزیز من میخوام شروع کنم۲تا بچه وچیگ دارم زبون نمیفهمن باید همش در رفت امد باشم و حرف بزنم باهاشنچیکا ...

عزیزدلم نزدیک صبح بخونم منم دعا کن که بدجور گیر کردم اسمم فاطمه هست دعا کن خواستم با صلاح خدا یکی بشه

عزیزدلم نزدیک صبح بخونم منم دعا کن که بدجور گیر کردم اسمم فاطمه هست دعا کن خواستم با صلاح خدا یکی بش ...

نمیتونم اون موقع