2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی گیر کرده چه سوره و دعایی بخونم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
چله ایه ی کن فیکون .ایه اخر سوره ی یس بردار من جواب گرفتم

عزیز ایه اخر سوره یس بخونم 

چطوری چله اش بنیرم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تنهایبم شوهرم رفته دنبال کار نیست چند ناهاینا خواب ندارن۳ اینا میخابن ک اون ساعتا من بی هوش میشمب نظ ...

من کی باشم عشقم که بگم خدا قبول میکنه یا نه

توکل به خودش ، قربونش برم. اولین شرط استجابت خوش بین بودن به خداست

شما امتحان کن انشالله که به خاطر دوتا فرشته کوچولوت قبول میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی باشم عشقم که بگم خدا قبول میکنه یا نهتوکل به خودش ، قربونش برم. اولین شرط استجابت خوش بین بودن ...

متشکرم انشالله به دعای شما

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

هیچ دعایی فقط یاد بگیر درست حرف بزنی وگرنه دعا برا ذات بد چیزی نمیکنه

ذاتم بد نیست

فقط گفتم از مد رفته همین

هیچ دعایی فقط یاد بگیر درست حرف بزنی وگرنه دعا برا ذات بد چیزی نمیکنه

اگه کم زدی و زیاد برجسته نکردی ک خوبه

من با ذوق اومدم گفتم جنابعالی بخاطر حسادتت اونطور جواب دادی، پول دارم دلم بخواد خرجش میکنم

بخدا حسادت ندارم

پول داری نوش جونت من چکاره ام

منم چیز یادی نگفتم ، گفتم شخصیت و فرهنگ باید باشه یکی میاد با ذوق چیزی میگه مثل بچه جوابش ندی ،

شما جای دخترمی، سنی ازم گذشته احساس ذوق نداشتم

ناراحت شدی معذرت میخوام

شما جای دخترمی، سنی ازم گذشته احساس ذوق نداشتمناراحت شدی معذرت میخوام

ببین من واقعا ادمی نیستم چیز بدی برا کسی بخوام ولی خیلی طرز فکرتتون قدیمی و بی منطق بود ، امیدوارم زندگیتون بهتر شه

ببین من واقعا ادمی نیستم چیز بدی برا کسی بخوام ولی خیلی طرز فکرتتون قدیمی و بی منطق بود ، امیدوارم ز ...

ممنون

عزیز خب خدمم قدیمیم دیگه