2777
2789
عنوان

تولد سه سالگی پسرمه

68 بازدید | 11 پست

میخام براش جشن بگیرم اما شهر غریبیم چیکار کنم ک خوب باشه.  خودم نظرم ی آتلیه هست ببرم و این که براش اسباب بازی مورد علاقه اش رو بخرم شما بهم پیشنهاد بدین بچم از الان فکر تولدشه

خوبه کیک تولد کوچیک بگیر براش جشن سه نفری بگیرید مبارک باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرید سفره خونه یه جشن مختصر بگیرید.کیک تولدم بگیرید.اونجا هم شام و قلیون سفارش بدین.جایی که موسیقی زنده داشته باشه.یه کمم بزن و برقص راه بندازید.خودتونو همسرتونو خانواده همسرتون باشن  مثلا خواهر یا برادری دارن کفایت میکنه.حالا اگه برادر یا خواهر مجردم داشتین میتونید با خودتون ببری.

خانواده خودت چی؟ من با خانواده خودم قهرم و خیلی این مسئله ناراحتم میکنه

خانواده خودم تو یه شهر دیگه هستن فقط مادرم هست و یه برادر کوچکتر از خودم دارم هردوشون سرکار میرن و چون اونجا هیشکی نیست نمیریم اونجا 

خونواده شوهرم پرجمعیت هستن و بچه کوچیک همسن پسرم دو سه نفر دارن برای منم مهمه که به پسرم خوشبگذره و همبازی داشته باشه 

خواهرشوهرامم خیلی خوبن باهام برای همین تصمیم گرفتیم بریم پیش خانواده همسرم 

شما چی چرا نمیرین شهر خودتون؟ تو غریبی نمیشه که تولد گرفت باید حداقل چندنفر باشن

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

من هیچکس ندارم

ناراحت نباش عزیزم 

شوهر من میگه انگار دارم میرم جهنم(به خانوادش) 

چون هیچکدوم به دردمون نخوردن نه خانواده من نه خانواده شوهرم ولی بخاطر پسرم مجبوری بریم 

شماهم سعی کنید یه دوست خانوادگی پیدا کنید با اونا رفت و امد کنید 

تو این زمونه غریبه از فامیل دلسوزتره 

♥️♥️

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️