2777
2789

من متاسفانه درسمو نخوندم همیشه احساس کمبود دارم از این لحاظ 

بجز درس خوندن چه کارایی میشه کرد که آدم یه جورایی جلو بیفته؟من گواهیناممو گرفتم،یه دوره خیاطی رفتم ولی خب دیدم نمیتونم و ادامه ندادم،الانم ۷ ماهه باشگاه میرم خیلی تو روحیم اثر گذاشته ولی بازم از خودم راضی نیستم 

همش میگم کاش بشینم زبان بخونم ولی نمی‌دونم بشه یا نه  

البته بیکار نیستم تو خونه و حتی وقت کم میارم ولی دلم می‌خواد برا خودم کاری انجام بدم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا انگیزه ای ندارم برا درس خوندن زبان تو خونه میشه خوند بنظرت؟

علاقه باید داشته باشی اگر علاقه نداری نه ، البته پایه ات هم مهمه اگر پایه زبانت خوبه میتونی بخونی 

من جای شما بودم وقتم رو میگذاشتم برای مطالعه 

مطالعه کتابهای خوب مثل تاریخ ایران آثار بزرگانی مثل داستایفسوکی فروید نیچه … هیچ چیز بهتر از آگاهی نیست 

اصلا انگیزه ای ندارم برا درس خوندن زبان تو خونه میشه خوند بنظرت؟

زبان تو‌چه سطحی میخوای بخونی؟بلد باشی یا مدرک خاصی میخوایی؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

علاقه باید داشته باشی اگر علاقه نداری نه ، البته پایه ات هم مهمه اگر پایه زبانت خوبه میتونی بخونی من ...

من تو مدرسه همیشه زبانم بیست بود 

اره کتاب هم دوست دارم 

زبان تو‌چه سطحی میخوای بخونی؟بلد باشی یا مدرک خاصی میخوایی؟

میخوام یاد بگیرم مثلا یکی یه جمله میگه  بفهمم چی میگه یا بتونم در یه حدی جواب بدم 

مدرکش فعلا مهم نیست برام

میخوام یاد بگیرم مثلا یکی یه جمله میگه بفهمم چی میگه یا بتونم در یه حدی جواب بدم مدرکش فعلا مهم نیس ...

کتاب انگلیسی اب خوردنه رو بخر ۳۰درسه مکالمتو راه میندازه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.