2777
2789
عنوان

بینی عملیا بیاید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
برای من داره ۸۰ روز میشه که جراحی کردم ورم بینیم زیاد بود یکماهی میشه دارم راکوتان استفاده میکنم خیل ...

بعد ۲ ماه ورم ات در چه حد بود؟مراسم اینا میرفتی؟

من دکترم تا ۳ ماه راکوتان رو ممنوع گفته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زدم اصلا ریسک نبود گلم درد داره ولی ورمش زود می‌ره اگه دکترت وارد باشه که هیچ مشکلی نداره دختر خا ...

آمپول کورتون منظورتونه دیگ؟

میگن ممکنه باعث تحلیل غضروف بشه اخه 

بعد ۶ ماه میزنن معمولا من تازه ۱۷ روز از عملم میگذره 

شما بعد برداشتن چسب بینی تون ورم اش بیشتر شد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میشه بگی چرا عمل کردی؟برا کوچیک شدنش یا قوس دار شدنش؟

حماقت 

تحت تاثیر حرف بقیه و عمل کردن اطرافیان 

از نیم رخ اش راضی نبودم قوز داشت خیلی کم و حالت عقابی خیلی خیلی کم داشت 

کلا بینیم بد نبود خودم وسواس روی صورتم داشتم بعد از لاغر شدنم

الانم مثل چی پشیمونم 

بعد ۲ ماه ورم ات در چه حد بود؟مراسم اینا میرفتی؟من دکترم تا ۳ ماه راکوتان رو ممنوع گفته

ورمش زیاد بود و تا دو ماه کلا چسب زدم و همه جا میرفتم الان فقط شبها چسب میزنم

فقط برای من هنوز بینیم قوسش مشخص نیست و طبیعی نشون میده که دکترم گفت صبر کن ۶ ماه بعد جراحی قوس مشخص میشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
ورمش زیاد بود و تا دو ماه کلا چسب زدم و همه جا میرفتم الان فقط شبها چسب میزنمفقط برای من هنوز بینیم ...

چند ماه از عمل تون میگذره؟

یعنی بعد ۲ ماه بدون چسب بیرون میرفتید؟

چند ماه از عمل تون میگذره؟یعنی بعد ۲ ماه بدون چسب بیرون میرفتید؟

حدود ۸۰ روز میگذره

اره دکتر گفت دو ماه چسب بزن 

بعد فقط شبها اونم فقط نوک بینی رو نه بیشتر

بله همه جا میرم فقط چون نمیتونم عینک آفتابی بزنم کلاه گذاشتن سخته برام 

و ساعتهایی که آفتاب زیاد بیرون نمیرم

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
آمپول کورتون منظورتونه دیگ؟میگن ممکنه باعث تحلیل غضروف بشه اخه بعد ۶ ماه میزنن معمولا من تازه ۱۷ روز ...

الان نزن اره منظورم آمپول کورتون هست یه آمپول عضله ای هم هست حتما باید بری داروخونه بگیری بزنی من چهار بار زدم بینی من خیلی ورم داشت الان خیلی کمتر شده 

الان نزن اره منظورم آمپول کورتون هست یه آمپول عضله ای هم هست حتما باید بری داروخونه بگیری بزنی من چه ...

اسم آمپول عضله ای تون چی بود عزیزم 

من بینیم داره میترکه از ورم 

شما خودتون چسب تون رو عوض میکردید؟

حماقت تحت تاثیر حرف بقیه و عمل کردن اطرافیان از نیم رخ اش راضی نبودم قوز داشت خیلی کم و حالت عقابی خ ...

اتفاقا منم به نظرم خوبه فقط از نیمرخ یه برآمدگی دارم قسمت وسط استخون بینی،نه کمه نه زیاد مثلا قابل دیدنه،الان خیلی تو فکرشم عمل کنم ولی میترسم مشکل ایجاد کنه تو تنفسم

اسم آمپول عضله ای تون چی بود عزیزم من بینیم داره میترکه از ورم شما خودتون چسب تون رو عوض میکردید؟

اره فقط بار اول که دکتر گچ رو برداشت خودش چسب زد و وقتایی آمپول میزنه خودش میزنه بقیش با خودم بود اسم آمپول یادم نیست نسخه خود پزشکم بود بهش بگو برات می‌نویسه 

اره فقط بار اول که دکتر گچ رو برداشت خودش چسب زد و وقتایی آمپول میزنه خودش میزنه بقیش با خودم بود اس ...

بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

من اینقدر پشیمونم از عملم که حد نداره دارم دق میکنم 

اتفاقا منم به نظرم خوبه فقط از نیمرخ یه برآمدگی دارم قسمت وسط استخون بینی،نه کمه نه زیاد مثلا قابل د ...

عمل نکن 

نکن که پشیمون میشی به غلط کردن میوفتی 

چرا پشیمونی ؟

چون بینیم اونقدر عیبی نداشت و گوشتی بود 

الان ورم کرده داره میترکه....خوکی و سربالا شده..پره ها نامتقارن 

خواب و خوراک ندارم ۳ هفته اس دارم طاق باز میخوابم دیوونه شدم😭😭😭