2777
2789
عنوان

بینی عملیا بیاید😫

186 بازدید | 33 پست

چه مدت از عمل تون میگذره؟

راضی هستید از عمل یا نه؟

بعد ۲ ماه اوضاع ورم تون چجوری بود در حدی بود که بشه بیرون تو خیابون رفت و مردم شاخ در نیارن از ترس؟😭

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مردم چه ربطی داره

بلاخره وسط صورته دیگ حوصله نگاه هاشون رو ندارم

شما عمل کزدید؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اگه زیاد ورم داری آمپول بزن

کورتون منظورته؟

راکوتان بخور واسه ورمت و حتما آمپول بزن تا زود ورمش بره

دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه 

آمپول هم خیلی ریسکه 

نه والا بینی من بزرگه نگاه بد هم کنن واسم مهم نیست فعلا پولشو ندارم و کنار اومدم باهاش

ای کاش منم عقل شمارو  داشتم عمل نمیکردم 

دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه آمپول هم خیلی ریسکه

من زدم اصلا ریسک نبود گلم درد داره ولی ورمش زود می‌ره اگه دکترت وارد باشه که هیچ مشکلی نداره دختر خالم همش میزد دماغش شده اندازه نخود 

برای من داره ۸۰ روز میشه که جراحی کردم 

ورم بینیم زیاد بود یکماهی میشه دارم راکوتان استفاده میکنم خیلی ورمش کم شده و فقط نوک بینیم گردیش مونده و زمان میبره تا کلا ورمش بخوابه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...