123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5979 عنوان بینی عملیا بیاید😫 186 بازدید | 33 پست چه مدت از عمل تون میگذره؟راضی هستید از عمل یا نه؟بعد ۲ ماه اوضاع ورم تون چجوری بود در حدی بود که بشه بیرون تو خیابون رفت و مردم شاخ در نیارن از ترس؟😭 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1404/06/04 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5979 به مردم چه ربطی داره بلاخره وسط صورته دیگ حوصله نگاه هاشون رو ندارمشما عمل کزدید؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5979 اگه زیاد ورم داری آمپول بزن کورتون منظورته؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
r84ha عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1321 بلاخره وسط صورته دیگ حوصله نگاه هاشون رو ندارمشما عمل کزدید؟ نه والا بینی من بزرگه نگاه بد هم کنن واسم مهم نیست فعلا پولشو ندارم و کنار اومدم باهاش
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5979 راکوتان بخور واسه ورمت و حتما آمپول بزن تا زود ورمش بره دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه آمپول هم خیلی ریسکه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 5979 نه والا بینی من بزرگه نگاه بد هم کنن واسم مهم نیست فعلا پولشو ندارم و کنار اومدم باهاش ای کاش منم عقل شمارو داشتم عمل نمیکردم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
shima_pr عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 558 دکتر گفته راکوتان تا سه ماه ممنوعه آمپول هم خیلی ریسکه من زدم اصلا ریسک نبود گلم درد داره ولی ورمش زود میره اگه دکترت وارد باشه که هیچ مشکلی نداره دختر خالم همش میزد دماغش شده اندازه نخود
عضوسابق عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 1751 من زدم اصلا ریسک نبود گلم درد داره ولی ورمش زود میره اگه دکترت وارد باشه که هیچ مشکلی نداره دختر خا ... عزیزم این آمپول فقط واسه دماغ عملیا کار سازه
shima_pr عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 558 عزیزم این آمپول فقط واسه دماغ عملیا کار سازه دماغ عملیات چیه 😂
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1329 برای من داره ۸۰ روز میشه که جراحی کردم ورم بینیم زیاد بود یکماهی میشه دارم راکوتان استفاده میکنم خیلی ورمش کم شده و فقط نوک بینیم گردیش مونده و زمان میبره تا کلا ورمش بخوابه وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...