2777
2789
عنوان

کیا هنوز با سن بالا جوش می زنند

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
منم خسته شدم همه زیبایی گرفت فقط ام با قرص های هورمونی خوب میشههیچی درمان موضعی مثل شستن و کرم جواب ...

آره واقعا من از ۱۲ سالگی تا الان یه روز پوستم صاف نبوده قبلا سفید بودم وجوش میزد الان پکستم تیره تر شده ولک افتاده یه عروسی که میخوام برم پوستم داغونه بقیه ی خانم ها را میبینم دغدغه ی پوست ندارند دلم میسوزه برا خودم با یه کرم پودر ساده مشکل شون حل میشه خجالت میکشم برم بیرون از شوهرم هم خجالت میکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خاک بر سرم یعنی تا اون موقع میزنم

من پوستم خیلی چربه سر همین خیلی اذیت شدم جوش میزنه آرایش رو پوستم دوام نداره ولی الان که سنم بالا رفته پوستم نسبت به همسنا کمتر پیر شده بهم میگن خوب موندی این جنبه مثبت پوست چرب و جوشداره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
اعتماد به نفس داری یا از بین رفته؟

در مورد زیبایی رو اعتماد به نفسم اثر نزاشته آرایش میکنم جوشا پوشیده میشن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
۲۸ سالمه و جوش میزنم کجای کاری 😂ولی بیشتر از الودگی و نداشتن روتین و تغذیه هست من وقتی رعایت میکنم ...

روتین ت چیه ترا خدا به منم بگو بهم معرفی کن مارک هایی که مصرف میکنه آخه من تنبلم هستم درست مصرف نمیکنم حالا بگو بخرم ببینم چی میشه

من خیلی هم لاغرم یعنی زیادم غذا بخورم وزن نمی گیرم ولی به جاش جوش میزنم

دکتل تغذیه برو و. آزمایش هورمونی بده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

روتین ت چیه ترا خدا به منم بگو بهم معرفی کن مارک هایی که مصرف میکنه آخه من تنبلم هستم درست مصرف نمیک ...

ببین بهتره با دکتر یا مشاوره پوست مشورت کنی چون پوست هر کی متفاوته ، من با سالسلیک اسید جوشام بهتر شد 

حذف شکلات و نوشابه و ...

شستن هفتگی روبالشتی و حوله صورت

شوینده مناسب پوست و کرم پودری که با پوستت سازگار باشه 

من بی بی کرم و سی سی کرم فارماسی بهم ساخت