2777
2789
عنوان

تجربیا بیاین

50 بازدید | 6 پست

به کسی که امسال میره دهم تجربی چه نصیحتایی دارین؟

چقدر بخونم؟

هدفم از الان تستی باشه بیشتر؟؟

و اینکه بنظرتون این یه ماه رو خوش بگذرونم یا پیش خوانی کنم؟

غیر از درسای تخصصی کدوم یکی از عمومی ها سنگین تره؟

تابستون امسال دهم و بخون در طول سال تستاشو بزن تابستون دهم به یازدهم یازدهمو بخون و تستاشو در طول سال بزن 

از دهم هم ازمون شرکت کن

کتابکاراتو از مهر بخر همه رو

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تست بزن حتمااا

من خرخونی میکردم فقط تست نمیزدم نتیجه نگرفتم تهش

ادبیات و زبان نمیتونم بگم سنگینه ولی باید پایه ت قوی باشه و از همین دهم خوب بخونی البته زبان برا کسی که کلاس نرفته 

حرف زیاده نمیدونم از کجا بگم

سعی کن درساتو ذره ذره هر روز بخونی که جمع نشه روی هم ترجیحا با برنامه قلمچی پیش برو برنامه رو برا خودت روزانه بکن و ازمونا رو بده  به اینایی که میگن دهم خودتو خسته نکن گوش نده سعی کن تو همون دهم قشنگگ دهمتو ببندی

اگه میخوای کلاس ببینی این استادا: زیست فرهمندنیا/شیمی هادیان فرد یا فراهانی/ریاضی کرمی/فیزیک قضاتی یا شجاعی

کتاب تست هم برا امسالت فعلا خیلی سبز برا همه درسا خوبه بگیر اگه دیدی سطحت بالاتره بعدا میتونی منبع دوم بخری الان دورتو شلوغ نکن 

عمومیا رو با امتحانای مدرسه پیش بری کافیه قواعد عربی و زبان رو از بیس خوب یاد بگیر که بعدا به مشکل نخوری

تحت تاثیر حرفای دوستات قرار نگیر و از اونا پیروی نکن سرت تو کار خودت باشه نگو فلانی اون کلاسو میره منم باید برم نه خیلیاشون دروغ میگن بهت 

در کنار درس خوندن میتونی کلاس ورزش یا زبانت هم امسال ادامه بدی ولی از سال بعد بهتره کمتر بشه کلاسای اضافه 

الان اگه پیش خوانی بکنی هم اعتماد بنفس میگیری خوبه ولی اگه نکنی هم مشکلی پیش نمیاد

اگه خواستی میتونی معادله و مثلثات نهم رو مرور کنی و زیست فصل ۱ دهم بخونی 

اگه سوال دیگه ای هست بگو 

از همین امسال شروع کن 

مشاور حرفه ای بگیر 

کاربلد باشه 

پانشی بری از یه رشته ی دیگه مشاوره بگیرید که طرف خودش مهندسی خونده تو رو به پزشکی برسونه

خوب بخونی امکان رتبه شدنم داری

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

هم تستی بخون هم تشریحی از همین الان روزی یکی دو ساعت شروع کن هر روز بخون و کم کم ساعت مطالعه رو بالا ببر و تثبیت کن یه دفعه از ساعت مطالعه بالا شروع نکن بگی خب دیروز هیچی نخوندم  امروز می خوام ۱۰ ساعت درس بخونم نه اصلا از ساعت مطالعه کم شروع کن و هر روز ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه اضافه کن هر روز یدونه تست بیشتر بزن هر روز یه ذره بهتر از دیروزت باش بعد مدتی میبینی کلی پیشرفت کردی و اینکه تست خیلی مهمه و حتما باید تست بزنی .