بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کسی که زن وبچشوول کنه بره بایکی دیگه بنظرم میتونه آدم درستی باشه،مطمعن باش اون زن هم ول میکنه ومیره
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
کسی که زن وبچشوول کنه بره بایکی دیگه بنظرم میتونه آدم درستی باشه،مطمعن باش اون زن هم ول میکنه ومیر ...
بنظرت
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
برای زن اول و بجزونه آره مرد نیستن که پیشکلن شوهر دوستم هزار تومان خرج نمیکرد طلاق گرف زن دومش و چوسان فسان میآورد میبرد فقط زن اول بدبخت همش میگفتم برا من باید چادر سر میکردم این مانتویی خونه ای که من کمک کردم بهش از گلوم زدم اون میشینه با زن اولش هم میومد دنبال بچه