2777
2789
عنوان

خانمایی که همیشه آراسته و مرتبین

83 بازدید | 7 پست

چجوری می تونین؟

من فقط هرموقع بریم مهمونی آرایش می کنم 

تو خونه عین کارتن خوابا می مونم

باوجود دوتا بچه، سخته اصن حس و حال هم ندارم به خودم برسم از بس بدو بدو دارم توی خونه

نظافت و آشپزی و... 

به موهامم اصلااااا نمی رسم فقط موقع مهمونی رفتن شوهرم با اتوی لباس اتو می کنه، چون بلنده.

شب موقع خواب دوش میگیرم صبح که دروغ بگم ظهر پا میشم ناهار از شب بیشتر موقع ها داریم .بعدش موهامو می‌بندم گوجه ای بالا و یه ریمل و مداد ابرو بعد تو آشپزخونه تا خود شب که بخوام بخوابم دوش میگیرم .من سه تا بچه دارم .جایی هم بخوام برم همیشه با برنامه ریزی آماده هستم .ولی اینطوری که یه بگیره جلوی آینه باشم نه چون وقت ندارم

شب موقع خواب دوش میگیرم صبح که دروغ بگم ظهر پا میشم ناهار از شب بیشتر موقع ها داریم .بعدش موهامو می‌ ...

من آرزومه شبا قبل خواب دوش بگیرم

بچه ها مگه میذارن...

دخترم میگه مامان قصه میگی؟ اون یکی شیر میخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دو تا بچه حق داری

ولی بین کارات ریز ریز برا خودتم وقت بزار

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

من آرزومه شبا قبل خواب دوش بگیرمبچه ها مگه میذارن...دخترم میگه مامان قصه میگی؟ اون یکی شیر میخواد

برای من دوتاش از آب و گل در اومده کوچیکه سه سالشه ولی خوب به شوهرم میسپارم میرم چون نرم خیلی کلافه میشم

سلام من نه بچه دارم نه ازدواج کردم برا همین احتمالا نتونم درک کنم شمارو و راه حل مناسبی بدم 

اما از چند نفر شنیدم که یه سری وقتای طلایی مثل بعد اذان صبح که بقیه خوابن پا میشن و به خودشون و خونه می رسن

در نهایت به نظرم خیلی خودتو نگران این چیزا نکن با دو تا بچه طبیعیه که نا مرتب باشی گاهی وقتا

بزرگتر که بشن دوباره به روال عادی بر می گردی ❤️