یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اضطراب اجتماعی داشتم دکتر برام تری فلوئوپرازین و ونلافاکسین نوش الان دگ صورتم ت موقعیت اجتماعی سرخ نمیشه چون بدنم تیکم میگرف تری رو عوض کرد الان بجاش هالوپریدول میخورم این قوی تره ولی نتیجشو هنو نمیدونم الان روز اوله ک دارومو تغییر دادم
راه اول که تراپیه،راه دوم خوددرمانیه منم یه دوره ی سخت داشتم اوکی شدم،راجع به اعتماد به نفسم باید بگم اعتماد به نفس از عمل میادسعی کن کارای کوچیک کوچیک رو کامل انجام بدی و کم کم اعتماد به نفسه رو بسازی و همچنین یه نگاه دوباره ای به دور و اطرافیان و دوستانت داشته باش و بشین ببین علتش چی بوده و سعی کن رفعش کنی،وررش هم خیلیییی خوبه واسه روحیه
تناقض در فضای مجازی یعنی: درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.
اعتماد بنفس نه ولی چندسال پیش افسردگی شدید داشتم درحد خودکشی ولی خودمو از اون وضع و شرایط نجات دادم و حالم خیلی خیلی بهتر شد (بدون تراپی) ( حتا پول تراپی رفتنم نداشتم)
هنوزم یکم افسردگی دارم که میخام سریعتر تراپی برم براش ولی خیلی حالم بهتر شده نسبت به اون موقع