2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس و از بچه ها یادبگیرید

137 بازدید | 10 پست

کوچولوهای فسقلی از هیچ چیز و هیچکس حساب نمیبرن 

با اینکه کوچولو ان و ما زورمون ازشون بیشتره بازم تا آخرین لحظه تلاش میکنن و زیر بار حرف زور نمیرن 

جییییغ میزنن خودشونو میزنن به زمین با دستای کوچولوشون حمله میکنن چنگ‌میزنن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس فقططط شوهرم 

کچله،پشتش قوزه دماغش گندست و شکسته مسواکم نمیزنه تیپ هم که صفر 

بعد میاد میگه خدایی در روز چند تا سجده ی شکر بجا میاری مه خدا منو نصیبت کرده؟😵‍💫

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من خواهرزاده دارم الان ۵سالشه 

وقتی ۳سال و نیمش بود ی بار بهش گفتم موهاتو کی بسته ؟؟؟گفت مامانم 

گفتم کج بسته 

گفت نظرت برام مهم نیست 

مُردم از خنده 🤣🤣🤣

یا ی چیزی ک دوست نداشت میگفت خوشم نمیاد(اینقد قشنگ میگفت خوشم نمیاد  کیف میکردم) 

اعتماد بنفس فقططط شوهرم کچله،پشتش قوزه دماغش گندست و شکسته مسواکم نمیزنه تیپ هم که صفر بعد میاد میگه ...

میگفتی من بعد تو دیگه ترک نماز کردم😂

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من خواهرزاده دارم الان ۵سالشه وقتی ۳سال و نیمش بود ی بار بهش گفتم موهاتو کی بسته ؟؟؟گفت مامانم گفتم ...

یه بار به بچه فامیل گفتم چرا دندونات و موش خورده گفت اگه دندونای من و موش خورده به کسی ربطی نداره😐😂😂😂