2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هنوزه نرفتم..... درد واژنم خیلی بده

یه مسکن استفاده کن 

ببین اروم میشی

اگه بازم ادامه داشت به دکتر زنان بگو

اندومتریوز هم بگو دکتر بررسی کنه اونم درد لگن و واژن زیاد داره دکتر زنانا زیاد پیگیرش نیستن

یه مسکن استفاده کن ببین اروم میشیاگه بازم ادامه داشت به دکتر زنان بگواندومتریوز هم بگو دکتر بررسی کن ...

رفتم دکتر  ابجی معاینه کرد گفت ترشحاتت ی جوریه انگار عفونته بعد  من خب سنو دادم اندومترم 3.9بوده  

اون چیه دیگه

ببین یه بیماری هست که بافت های خونی که باید تو رحم باشن و ریزش کنن میان تو لگن خانما و میزنن به حالب و مثانه و تخمدون

بعد بعضی ها به خاطرش خونریزی های شدید میگیرن و یا دردایی که کارشون به اورژانس میکشه دردای گوارشی دارن جوری که حس میکنن مشکل بدخیمی روده دارن یا دردای سیاتیک شدید ولی در اخر میفهمن که اندومتریوز هست 

پزشکای زنان خیلی بیسوادن تو تشخیصش تا به صورت کیست تابلو نشه تو سونو تشخیص نمیدن باید پزشک زنان خیلی حاذق باشه بفهمه چیه