2821
2789
عنوان

بینی چقدر تو چهره تاثیر داره😂

212 بازدید | 20 پست

من کساییو دیدم ک قبل عملشون خیلی ناز بودن ولی بعد عمل آنچنان نه...

بعضیام خیلیییی تغیر میکننن 

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اونایی بینی بزرگ دارن چه گوشتی چه عقابی بعد عمل خوشگل میشن ولی کسی بینیش کوچیکه اما دلش میخاد الکی عمل کنه فانتزی بزنه زشت تر از قبلش میشه

قد بلند عامل بد بختی🥲

اونایی بینی بزرگ دارن چه گوشتی چه عقابی بعد عمل خوشگل میشن ولی کسی بینیش کوچیکه اما دلش میخاد الکی ع ...

دقیقا من بینی م گوشتی بود عمل کردم خیلی تغییر کردم 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

متاسفانه منم دیدم و خیلی ناراحت شدم طرف قبل از عمل شاید فقط یه برآمدگی خیلی کم رو بینیش داشته قوز بینی شدید تصورش میکرد رفت عمل کرد الان شبیه مومو شده 

دلم برای چهره قبل عملش تنگ شده .... 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

راضی هستی بویاییتون نرفت؟

نه اصلا بابا من همون روز که عمل کردم چند ساعت بعد مرخص شدم راحت هیچ مشکلی هم نداشتم یکم چند روز اول گلوم سوزش داد و دندون هام درد میکرد اونم بعد یک هفته اوکی شد 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

وای این چیه🤣

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

2825
2823
2791
2779
2792