2777
2789

عزیزم کاربر  نیکی   تو یه تاپیک گفت کرم گشنیز   ترنجان    مثل معجزه چروک زیر چشم را براش از بین برده . گفت از سایتش بگیری رایگان میاره .

من خودم اصلا نه دیدم نه استفاده کردم . ولی از کاربر Niki   شنیدم . 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاسماجت در کلینیک زیبایی ادونیس

قیمتهای پلاسماجت برای نواحی مختلف :

بلفاروپلاستی 450 هزار تومان

رفع چروک زیر و کنار چشم 350 هزار تومان

رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومان

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

من خیلی برای کرم دور چشم ضد چروک تحقیق کردم. یه مطلب خوب هم پیدا کردم که بهترین کرم های دور چشم و لیست کرده بود برای انواع پوست ها. لینکش و میذارم اگر دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

این بود آدرسش:

https://bigsearch.ir/wt5c

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

سلام من تاز گیا صورتم مخصوصا پیشونیم چروک افتاده بود خیلی ناراحت کننده بود هر چی هم از ماسه‌ای مختلف استفاده کردم فایده نداشت تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98 👇👇

وای دوستای عزیزم برای چروک تمام صورتتون فقط برین این پیج اگه بدونین صورت من چقدر صاف شده خودمم باور نمیشه.صد درصد جواب میگیرین آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98@ 👇👇