می بخشید اینجا می پرسم من کرم دور چشم کیو وی خریدم زیر چشمم دونه های ریز زده کسی می دونه علتش چیه؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
بله.مایع داخل قرص ویتامین ای شنیدم عالیه.ولی خب مو رو زیاد میکنه
زیرچشم که مونداره
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
چی کار کنم عزیزم؟ به من گفت این خیلی کرم ملایمیه.. ازم پس می گیرن؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
می گم اگه باعث می شه سلول های پوست خودم چربی سازیشون به هم بریزه با وجود این برم پس بدم.. آخه شنیدم اگه کرم قوی استفاده کنی چشم دیگه تو سنای بالا به کرم ها جواب نمی ده..
راستی اسمت چه خلاقانه هست
آخه دوستم از یه مارک دیگه گرفته بود حساسیت داد برد عوصش کردن.. حالا فرصا اگه قابل پس دادن باشه به نطر شما منو مقاوم می کنه به کرم یعنی برام بد هست؟
ببخشید اینقد سوال می کنم