2777
2789

سلام این تاپیکو دارم ایجاد میکنم به خاطر کسایی که مثل من تو این مسیر سخت قرار گرفتن و هر دفعه با ی آزمایش و خبر نا امید شدن ولی ادامه دادن خودم از بس تو سایت میگشتم و ب جواب نمیرسیدم خیلی بهم میریختم الان میخوام تجربیاتمو در مورد تیتر بتای پایین بگم تا اگه کسی مثل من بود نگران نباشه

من ۱۶ مرداد انتقال دادم از روز دهم انتقال بی بی چکام هاله مینداخت تا روز دوازدهم ک رفتم آزمایش ،جواب آزمایشم ۹/۸۵ شدو رنج آزمایشگاه از ۱۰ تا ۲۵ تازه مشکوک بود😔

خیلی بهم ریختم ی روز کامل اعصابم بهم ریخته بود 

دوباره بی بی چک زدم و زیر ۵ دقیقه هاله انداخت طاقت نیوردمو فرداش ک روز ۱۳ انتقالم بود رفتم تو همون مرکزی ک انتقال انجام دادم ازمایشمو تکرار کردم

امید داشتم ک ازمایشگاه قبلی خطا داشته باشه ولی خب اینطور نبود جواب ازمایشم اومد و ۱۳ بود😐

بد خورد تو ذوقم از ی طرف بی بی چکام بود ک هاله مینداخت از ی طرفم آزمایشم ک اینجوری پیش میرفت 

خیلی تو سایت چرخیدم و اخرش به این رسیدم ک اگه اینجوری پیش بره بارداریه پوچ یا شیمیاییه

دو روز بعد با حال روحیه بد رفتم دوباره ازمایش ولی ی مقدار همچنان امید داشتم ک ععدم حداقل دوبرابر شده باشه

اخه روز ۱۳ انتقالم ک ازمایش دومو دادم لک بینی افتادم و تا غروب خودش قطع شد ولی دکتر ازمایشگاه خیلی امیدوار بود و میگفت لکه بینی افتادی ی نشونه خیلی خوبیه

منتظر جواب موندمو با عدد ۱۷ روبرو شدم

دیگه باور کردم ک بارداریم ثمر نداره و الکی دلمو خوش نکنم

همونجا نشون دکتر دادم و گفت این روند اصلا خوب نیس ن منفیه ک بگیم کلا نیس ن مثبته ک خیالمون راحت باشه

دوباره ۴۸ ساعت بعد تکرار کن

دیگه کلا هیچیو رعایت نکردم گفتم انگار قرار نیس این بارداری پیش بره با خدا ک نمیتونم بجنگم دوست نداره الان بهم بده 

کاری نمیتونم بکنم پس بیخیال شدمو و کارای روزمرو انجام دادم حتی ورزشم کردم😁

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴۸ ساعت بعد ازمایش دادم و منتظر جواب منفی بودم ک مسئول ازمایشگاه گفت عدد قبلیت چن بوده گفتم ۱۷ الان کمتر شده مگه ن؟گفت ن ۴۳ شده😃

واقعا باورم نمیشد مگه میشه

از اون وضع رشد بتا ی دفعه ۲/۵برابر شدنش برام خیلی عجیب بود ولی بازم نمیتونستم خیلی خوشحال باشم 

میگفتم شاید همین ی بار بوده ک زیاد شده و بازم کم رشد کنه یا حتی منفی بشه

دکتر برای ۴۸ ساعت بعد دوباره ازمایشو تکرار کرد

ک با عدد ۱۱۱ مواجه شدم🤩

با دکتر ازمایشگاه صحبت کردم گفت چن تا احتمال وجود داره یکیش اینه ک چون چن تا جنین انتقال دادن یکیش بد لانه گزینی کرده ب خاطر همین عددی ک خوب رشد نمیکرد واسه اون بوده و ی احتمال دیگه اینکه ی جنین ضعیف لانه گزینی بد داشته و ثمر نرسیده بعد چن روز تازه این یکی جنین ک خوب بوده لانه گزینی کرده

ترس پوچ بودن و شیمیایی داشتم ک بهم گفت با این روند رشد تقریبا صفره دیگه🤩

۱۲ روز دیگه سونو دارم تا برم ببینم چن تان و تو چه وضعیتی

این همه نوشتم ک بگم ب عددای بتا دقت نکنید من تا سومین بار ازمایشم عددم داغون بود دفعه چهارم پیشرفت کرد

فقط دلتونو ب خدا بسپارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه

آی وی اف کردی

یا

آی یو آی

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله سالم بیاد بغلت...من آی وی اف نکردم اما خیلی درگیرم برام دعاکن...این ماه دوتا فولیکول خوب داشتم آمپول هم زدم اما یه کم ضخامت ناامیدم کرده...خیلی ناامیدم...

ماه قبل با کلی امیدواری پریودشدم...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من چرا اشک شوق ریختم ☹️.حستتو تو تاپیکت حس کردم .مبارکه .

دورت بگردم ممنون🥺

دعا کنید تا اخرش خوب پیش بره و سونوی قلبشم همه چی خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله سالم بیاد بغلت...من آی وی اف نکردم اما خیلی درگیرم برام دعاکن...این ماه دوتا فولیکول خوب دا ...

برای ضخامت لوبیا سبز بخور عالییییییه

من با وجود اینکه قرصم دکتر بهم داده بود ولی ضخامت معمولی بود هرروز لوبیا سبز پختم و خوردم ی دفعه ضخامتم رفت بالا

خیلی خوبه حتما امتحان کن مطمئن باش نتیجه میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای ضخامت لوبیا سبز بخور عالییییییهمن با وجود اینکه قرصم دکتر بهم داده بود ولی ضخامت معمولی بود هرر ...

بنظرت جواب میده الان؟

امروز ۲۰ سیکلمه ۱۶ شهریور موعدمه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بنظرت جواب میده الان؟امروز ۲۰ سیکلمه ۱۶ شهریور موعدمه

اره ایشالله هنوز وقت دادی 

لوبیارو بخور و رابطتتم داشته باش هیچ چیز برای خدا غیر ممکن نیس

فقط اعتماد کن بهش و توکل کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40