سلام این تاپیکو دارم ایجاد میکنم به خاطر کسایی که مثل من تو این مسیر سخت قرار گرفتن و هر دفعه با ی آزمایش و خبر نا امید شدن ولی ادامه دادن خودم از بس تو سایت میگشتم و ب جواب نمیرسیدم خیلی بهم میریختم الان میخوام تجربیاتمو در مورد تیتر بتای پایین بگم تا اگه کسی مثل من بود نگران نباشه
من ۱۶ مرداد انتقال دادم از روز دهم انتقال بی بی چکام هاله مینداخت تا روز دوازدهم ک رفتم آزمایش ،جواب آزمایشم ۹/۸۵ شدو رنج آزمایشگاه از ۱۰ تا ۲۵ تازه مشکوک بود😔
خیلی بهم ریختم ی روز کامل اعصابم بهم ریخته بود
دوباره بی بی چک زدم و زیر ۵ دقیقه هاله انداخت طاقت نیوردمو فرداش ک روز ۱۳ انتقالم بود رفتم تو همون مرکزی ک انتقال انجام دادم ازمایشمو تکرار کردم
امید داشتم ک ازمایشگاه قبلی خطا داشته باشه ولی خب اینطور نبود جواب ازمایشم اومد و ۱۳ بود😐
بد خورد تو ذوقم از ی طرف بی بی چکام بود ک هاله مینداخت از ی طرفم آزمایشم ک اینجوری پیش میرفت
خیلی تو سایت چرخیدم و اخرش به این رسیدم ک اگه اینجوری پیش بره بارداریه پوچ یا شیمیاییه
دو روز بعد با حال روحیه بد رفتم دوباره ازمایش ولی ی مقدار همچنان امید داشتم ک ععدم حداقل دوبرابر شده باشه
اخه روز ۱۳ انتقالم ک ازمایش دومو دادم لک بینی افتادم و تا غروب خودش قطع شد ولی دکتر ازمایشگاه خیلی امیدوار بود و میگفت لکه بینی افتادی ی نشونه خیلی خوبیه
منتظر جواب موندمو با عدد ۱۷ روبرو شدم
دیگه باور کردم ک بارداریم ثمر نداره و الکی دلمو خوش نکنم
همونجا نشون دکتر دادم و گفت این روند اصلا خوب نیس ن منفیه ک بگیم کلا نیس ن مثبته ک خیالمون راحت باشه
دوباره ۴۸ ساعت بعد تکرار کن
دیگه کلا هیچیو رعایت نکردم گفتم انگار قرار نیس این بارداری پیش بره با خدا ک نمیتونم بجنگم دوست نداره الان بهم بده
کاری نمیتونم بکنم پس بیخیال شدمو و کارای روزمرو انجام دادم حتی ورزشم کردم😁