2777
2789

پس فردا قرار بود مادربزرگم ی مراسم خیلی مهمی رو برگزار کنه همه برنامه ریزی ها هم انجام شده بود از طرفی هم خواهرم راه دور زندگی میکنه(رشت) و با ما خیلی فاصله داره . اینا قرار بود ی طوری مراسم و برگزار کنن اون طفلی هم باشه تو مراسم بعد حالا الان زنگ زدن ک زن پسر عمم نیست پنجشنبه شب قراره بره مهمونی دوستش و میخوایم مهمونی رو بندازیم جمعه شب دقیق همون روزی ک خواهرم میخوان راه بیوفته برن شهرشون .و طفلیا اگرم بمونن روز بعد باید با خستگی و گرما هوا برن تو جاده در حالی اون دختره میتونه مهمونی رو نره 

به نظرتون این بس احترامی نیست به پدر و مادرم و دامادمون؟ نوه شون بی ارزش تر از ی غریبه ست براشون 

اگه نریم مراسم و خیلی خیت میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامردی اگه بری

حالا شما که نوه‌ای از زن پسرعمه غریبه‌تر شدین

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

پسر عموی من، پدرو مادرم و منو دوتا داداشام و یه خواهرم رو به عروسیشون دعوت کرده بود و دوتا خواهر دیگه م رو دعوت نکرده بود. ماهم نرفتیم. نه پدرومادرم، نه داداشام و خواهرم، نه من. اگه احساس میکنی بی احترامی شده بهتون، همه ی خانواده باهم نرید خونشون. نه که یکی بره بقیه تون نرید.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه