همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ابتدا یک عدد پیاز، سیب زمینی، گوجه و هویج رو همینجوری دو سه تا تکه بزرگ کنید و بندازید ته قابلمه و روغن بریزید روش و تفت بدید
بعد بهش یه قاشق رب اضافه کنید و تفت بدید تا خامیش گرفته شه و ادویه و نمک اضافه کنید و بعدش آب بریزید روش و در قابلمه رو ببندید حدود 40 دقیقه تا اینا پخته شه
بعد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یادم رفت بگم یه سینه مرغ هم به مواد اضافه کنید تا با هم بپزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون سیب و پیاز و هویج اینام هر چی که داخل قابلمه هست دربیارید و با گوشت کوب برقی یا میکسر خوب میکسش کنید
و دوباره موادو به آب های توی قابلمه اضافه کنید
همینطور سینه مرغ ریش شده رو بعد
بعد بهش جعفری، زرشک ، جو دوسر پرک و آب لیمو اضافه کنید و زیرشون کم کنید بذارید تا خوب جا بیافته
زیاد طول نمیکشه شاید یه ربع با هم بپزن آماده شه
وقتی به این غلظت رسید که سوپ تون آبکی نیس آماده اس نوش جان کنید❤️🫶