2777
2789

کل خرج خونه بر عهده همسرم هست.

من پس انداز میکنم و گاهی  هم چیزی دوست داشته باشم میخرم

از اول اینطوری دیکته کن که اگه پولی هم خرج کردی وظیفه ات نشه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من تا حالا شاغلی ندیدم که همسرش بهش پول بده .به نظرم از روز اول اتمام حجت کن مثلا بگو ماهیانه فلان قدر باید بهم بدی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کل خرج خونه بر عهده همسرم هست.من پس انداز میکنم و گاهی هم چیزی دوست داشته باشم میخرماز اول اینطوری ...

من شما رو خیلی دوست دارم 

یکی از با سواد ترین و عاقل های سایت هستین

ماچ به کله تون 😘

راستی جسارتا شغلتان چیه؟؟

🤍✨️Hala Madrid

من و همسرم هر دو حقوق رو با هم خرج میکنیم 

همسرم میگه تو بهتر تصمیم میگیری 

قسط ها رو میدیم 

بعد هم بقیه ش پس انداز و خرج خونه و ... میشه 

در این زمینه حتما در دوران آشنایی و خواستگاری حتما با طرف مقابلت صحبت کن 

ببین تصمیم گیری مالیش چطوریه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

کارت مشترک داریم

ماهانه موظفیم درصد مشخصی از حقوق رو بریزیم توش

خرجای مشترکمون از اونجا انجام میشه

هدیه ها و غیره به طرف مقابل از حساب شخصیمون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خرج خونه که با اونه

مثل قبل شاغل شدنم یکی از کارتاش کلا دستم منه برای خرج خودم

درآمدم اکثرا پس انداز میشه برای خودم

کلا دوست نداره از درآمدم برای خونه خرج‌ کنم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

زنی که پول داره وشاغل هست سرشو خم نمیکنه صدقه نمیگیره

حرفت کاملا زشت و اشتباهه شاید تو صدقه میگیری ولی زنی که حقشو بخواد صدقه نیست نفقه اس و به گردن مرده شرعا و قانونن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

زنی که پول داره وشاغل هست سرشو خم نمیکنه صدقه نمیگیره

صدقه چیه این چ حرفیه میزنی؟ 

ممکنه ی خانوم خانه دار با دیدن این پستتون حالش بد بشه ،لطفان ی جوری صحبت کنید ک قلب کسی نشکنه

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾