2777
2789
عنوان

خانمای شاغل از همسر تون ماهانه پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست
زنی که پول داره وشاغل هست سرشو خم نمیکنه صدقه نمیگیره

درسته بعضی از مردها طوری به زنشون پول میدن که انگارصدقه هستش  حرفتو رد نمیکنم 

اما زن ساعتها داره خونه زندگی و بچه هارو مدیریت میکنه و کلی زحمت میکشه  که البته تقسیم وظایفه دیگه، نمیشه که یکی کارکنه یکی لم بده 

زن دیگه وقت و انرژی نمیمونه که کسب درآمد کنه  پس باید نیازهای مالیش از یجایی تامین بشه و مرد وظیفه داره تامین کنه 

بهرحال زندگی مشترکه  همونطوریکه وظایف تقسیم میشه 

نیازهاهم باید رفع بشه  

اینوگفتم حس بدی که داری رو شاید بتونم رفع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من شاغلم بنظر تون میده پول؟

اطرافیان من تاحالا ندیدم زنی شاغل باشه و کامل حقوقشو واسه خودش پس اندازکنه و نیاره وسط 

ولی خب دیدم که شاغلن  شوهرشونم پول میده  اما یه بخشی از نیازهای مالیشو رفع میکنه نه همشو

خرج مشترک یعنی چیا مثلا

خرج خونه، خرجای روزمره، سفرای کوچیک 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شغل همسر تون چیه ماهانه چقدر بهتون میده

نقره فروشی دارن 

۱۵ تومان ماهی میده اما خب چون تمام خرج های شخصی خودم و خونه با خودش برا همین گفتمم نسبتا خوب میده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من شاغلم 

شوهرم خودش همه هزینه‌ها رو پرداخت می‌کنه و خریدارو انجام میده

من یک قرون هم خرج نمیکنم مگر یه مورد ضروری که تا حالا سه چهار بار پیش اومده کلا

ماهانه هم میده و خرید لباس و ... هم بریم باز اون پرداخت می‌کنه 

مامانم هم شاغل بود و همین بود. خاله هامم همین بودن. 

به نظرم رازش دو تا چیزه:

زنی که خودش رو آدم حساب می‌کنه و عزت نفس داره 

و شوهری که زنشو دوست داره پولم داره

خب من دوست دارم بهم پول بده نه اینکه منم بهش پول بدم ک

باید به تفاهم مالی برسید 

حتما قبلش باید صحبت کنید 

مثلاً چیزهایی که در زندگی خریده میشه بنام کی زده میشه؟ 

کلا در دوره آشنایی قبل از ازدواج حتما رفتار مالی طرف مقابلت رو باید بسنجی 

و اینکه خودت چطور هست تمایلت؟ آیا درآمدتدرو در زندگی خرج کنی؟

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌