2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله داره چند روز دیگه دوباره امتحان کن یا آزمایش خون بده

سلام عزیزم آخه اصلا اقدام نبودم ۲روزه عقب انداختم و اینکه هاله ش تا پایین نیومد همون بالا یه نقطه موند ینی مشکوکه؟

بله طبیعی داشتم والا تا جایی که میدونم جلوگیری بوده همسرمم نمیخاد بچه ولی خب نمیدونم بازم

خب به هر حال توی جلوگیری طبیعی امکان خطا هست یه آزمایش خون بده خیالت راحت شه

بله طبیعی داشتم والا تا جایی که میدونم جلوگیری بوده همسرمم نمیخاد بچه ولی خب نمیدونم بازم

الآنم زود زدی حداقل باید هفت روز از موعدت بگذره شاید تا دو سه روز دیگه بشی یکم صبر کن

خب به هر حال توی جلوگیری طبیعی امکان خطا هست یه آزمایش خون بده خیالت راحت شه

اره دوباره تست میزنم اگر دیدم نمیشه آزمایش میدم چون الان بخام آزمایش بدم همسرم قبول نمیکنه چون میگه من مطمئنم که نیستی 😐😂

دوتا بی بی از دوتا مارک مختلف بگیر با ادرار اول صبح تست کن مشخص میشه

شب حتما میرم دوباره میگیرم 

اخه کاملا مطمئن بودم که باردار نیستم اینم‌گفتم بخرم بزنم بخاطر دوروز تاخیرم و یسری علائم که داشتم مطمئن بشم چیزی نیست 

بعد ظهر که پاشدم ساعت۱۲ بود تقریبا ناشتا زدم اینجوری شد.