2777
2789

یه خواستگار داشتم تا مراحل آشنایی جدی باهم پیش رفتیم 

با اینکه خوشم میومد ازش...دلم میریخت هربار می دیدمش

ولی چون پدرم خیلی  راضی نبود گفتم مشکلی ندارم اگر نه بگید 

درصورتیکه دلم با پسره بود واقعا

اما عرضه ی وایستادن پای خواسته ام رو نداشتم😭😭

الان دارم خیلی زجر میکشم

یعنی از کس دیگ ایی خوشم میاد بعدا😭😭؟

میگی با عقلت تصمیم گرفتی بعد ناراحتی؟

الان صرفا تنهایی زده به سرت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد که خوشت میاد، مگه فقط همون یه پسر تو دنیا بوده؟

عقل موقع آشنایی خیلییی مهمه، کار خوبی کردی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یادت میره بچه بازیا چیه

بچه بازی نیست بعضی از حس ها خیلی عمیق هستن من ۹ ساله که با عقلم تصمیم گرفتم عشقم و ول کردم با شخص دیگه ازدواج کردم هیچوقت نتونستم عاشقش بشم خیلی زجر میکشم هرروز انقد غصه میخورم و گریه میکنم هنوز یادم نرفته و نخواهد رفت تا همیشه حسرتش به دلم میمونه....

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چرا پدرت راضی نبود چه مشکلی داشت مگه؟

دلایل خودشو داشت 

میگفت اون چیزی که من بخوام و خیالم راحت باشه نیست پای خودت اگر میخوای...بخاطر مسائل مالی بیشتر چون پسره خونه ماشین نداشت و خانواده ی خیلی پولداری نداشت 

منم عرضه نداشتم بگم میخوام😭

واقعا یادم میره؟

اره بخدا

بزار بگذره 

ذهن مثل بیماری میمونه سریع وابسته میشه باعث خودرگیری میشه 

باور کن چند هفته بگذره برات عادی میشه 

بعد چند ماهم فراموش میشه کلا

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
میگی با عقلت تصمیم گرفتی بعد ناراحتی؟الان صرفا تنهایی زده به سرت

خیلی ضعیف بودم برای این تصمیم