2777
2789
عنوان

چجوری از فکر و خیال بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست
منم اوضاعم همینه فعلا به توصیه ی دکتر دارم سرترالین مصرف میکنم یکم بهتر شدم

نابودمون میکنن فقط به خاطر کمی هوس خدا ازشون نگذره ..بهم میگه به خودت برس غصه نخور پیر نشی جوون بمون.. ..گفتم تو اگه من برات مهم بود همچین کاری باهام نمیکردی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه داری یه فرصت دیگ بده بهش

فرصت بهش دادم ..قرار بود جوری رفتار کنه که من بهش اعتماد کنم اما بعداز یه مدت باز هر جوری که میخواد زندگی میکنه ...میگم مگه قرار نذاشتیم جلو چشمم باشی دسترسم باشی ...چرا نیستی ؟چرا زدی زیر حرفهات

تا مطمئن نشدی چرا اشوب اومده تو سرت این دیگ همیشه میشه ملکه ذهنت

وقتی حرف از خیانت میاد یه لبخند میاد روی لباش ..من چطور حس کنم که پشیمونه و تکرار نمیکنه ؟

تا چیزی میشه میگه من که هنوز کاری نکردم ..نمیگه دیگه تکرار نمیکنم

جایی میره ک متوجه نشی کجا هس

هر جا بره میگه ...اما کجا بدونم کجاس ؟

مثلا امشب میگه میریم رستوران از خونه ی دوستش سر درمیارن خودش میگه اونجا بوده ..میگه یهویی تصمیم گرفتیم

تنها تنبیهش اینه که من پیشش نباشم ..بامن قهر باشه با دنیا قهره ..اما به خاطر بچه ها نمیتونم کاری کنم

مشکلش همینه

اونا وقت آزاد دارن تعهدی ندارن 

..این زن و بچه دار و گرفتار ..

ناخودآگاه به سمت اون کشیده میشه