2777
2789

همین چند روز پیش دیگ نذزی داشت هفت ماهه پسرشو بعد یازده سال حامله ست تو سن بالا و‌وزن بالا دیابت بارداری گرفته. و همش انسولین میزنه به خودش ،این ادم واسه پسر دار شدن خیلی بع اب و اتیش زد ولی لیاقت دخترو نداره

یه دختره خیلی ناز دارع که هم خودش و شوهرش با این بچه هیلی بد رفتار میکنن جلو جمع تحقیرش میکنن و کاملا میشه فهمید بچه افسرده ست و نابودش کردن واقعا تاسف میخورم هروقت میبینمشون بگو اخه زن حسابی دختر همدمته دختر بدردت میخوره تو پیری ،همینا زمانی ک پسر من بدنیا اومد ده ماه پیش نه به پسرم کادو دادن و‌نه حتی نگاش میکردن از حسادت ولی من حاضرم دخترشونو ب سرپرستی بگیرم از دستشون نجاتش بدم

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

دیابت بارداری. ربطی به سن ندارع

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر بزرگ هم بشه شاید با اونم بد رفتار کردن

بعصی ها فقط بچه میارن اعصاب ش ندارن  دختر پسر هم نداره  تمام ناراحتی شون سر بچه خالی میکنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اشکال نداره بذار شاهزادشو بدتیا بیاره لابد قراره ملکه ای چیزی بشه😂 والا زمان قدیم پسر میخواستن چون درکارای کشاورزی و اینجورچیزا کمک میکرد الان نمیدونم واس چی میخوان

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

والا نمیدونم من تا جایی که اطرافم دیدم هر کی دختر داشت داد بهترین شوهر حالا پسراشون رو کلی پول و ماشین و خونه دادن تا برن سر زندگی خیلی هاشون هم نه زن گرفتن نه سر کار از جیب پدر میخورن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بیخیال دخالت نکن تو میشی ادم بده 

حتی اون بچه هم خانواده اش شمر هم باشن دوسشون داره و پشتشون خالی نمیکنه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چه عقده ایمن یه پست دیدم تو اینستاگرام زنه بعد سه تا دختر پسر باردار میشه اسمشو میزارن پرنسسعلی..... ...

شما چرا باور میکنید

اصلا ثبت احوال این اسامی رو ثبت نمیکنه

نظام‌نامه داره

اینا چرت و پرته وایرال میشه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دیابت بارداری. ربطی به سن ندارع

داره از سن ۳۵به بعد احتمال دیابت و فشار بیشتره این خانومم وزنش و سنش بالاعه 

اشکال نداره بذار شاهزادشو بدتیا بیاره لابد قراره ملکه ای چیزی بشه😂 والا زمان قدیم پسر میخواستن چون ...

واسه اسم و رسم فامیلی خانوادگی هنوزم پسر میخوان پدربزرگ مادربزرگا

بچه رو بگیر ازشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چه عقده ایمن یه پست دیدم تو اینستاگرام زنه بعد سه تا دختر پسر باردار میشه اسمشو میزارن پرنسسعلی..... ...

ک»ص»خل زیاد دنیا میشه تو دنیا

بعضی ها هم ترس این دارن دختر شوهر بدن گیر ی نامرد بیفته اذیتش کنه. برا همین دختر دوس ندارن میگن پسر ...

این زنه هم دخترشو میزنه بعدم باافتخار تو جمع تعریف میکنه شوهرش دختره رو تو جمع فحش میده