2777
2789

خیلی هم تلخه 

قهوه ساز ندارم 

چطوری درست منم 

گفت ی قاشق چای خوری بریز تو لیوان 

بعد بیدار نکه میداره یا ن؟ 

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نگه میدارهفرنچ پرس داری؟ از این لیوان دمنوشا که فشار میدی دستش میره پاییناگر نداری، یه پارچه تمی ...

آره دارم از اونا 

ولی بلد نیستم چطوریه ؟

چطوری قهوه رو بریزم توش درست کنم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

آره نگه میدارهفرنچ پرس داری؟ از این لیوان دمنوشا که فشار میدی دستش میره پاییناگر نداری، یه پارچه تمی ...

چطوری تو پارچه نازک بریزم لطف نمیشه؟

ینی بندازم تو قوری پارچه رو؟

عزیزم اون نسکافس منم ۹ساله ازش میخورم یه قاشق چای خوری بریز تو ماگ و نصف ماگ ابجوش بریز اگ پودر شیر ...

عه پس چه قهوه ای بخرم بیدار نکه داره پس 

چطوری تو پارچه نازک بریزم لطف نمیشه؟ینی بندازم تو قوری پارچه رو؟

ببین دو نوع قهوه داریم

بنا به تلخی که گفتی این قهوه کافئینش بالاس بیدار نگهت میداره. اگر فوریه، بریز عین نسکافه. اگر دونه آسیب شده ی قهوه ست عین تی بگ درست کن بذار تو لیوانت. یا خود تی بگ و خالی کن بریز توش. این اگر آسیاب شده باشه، فرانسس که دونش درشته. باید یه فیلترش کنی مثل تی بگ

ببین دو نوع قهوه داریمبنا به تلخی که گفتی این قهوه کافئینش بالاس بیدار نگهت میداره. اگر فوریه، بریز ...

بشدت تلخه اصلا این 

ببین دو نوع قهوه داریمبنا به تلخی که گفتی این قهوه کافئینش بالاس بیدار نگهت میداره. اگر فوریه، بریز ...

ببین این دوته های داشته پودر نیست 

اصلا سر در نمیارم