2777
2789
عنوان

نفرینش کردم🥲

87 بازدید | 12 پست

هش سال باهمیم و رفتارش خوبه ولی وقت نمیکنه همو ببینیم چت کنیم دائم در حال جنگ و جدل درمورد چیزای مختلفیم 

امروز کات کردم باهاش و برای اولین بار نفرینش کردم از ته دل بابت عذابایی که بهم داد همش میترسم تو دلم و پشیمونم چون نفرینم خیلی گیراست 🥲

دوس نداشتم کات کنیم و چنین کاری کنم ولی اونم همیشه بهم عذاب و حس بد وارد کرد دیگه میخوام برای همیشه تمومش کنم با اینکه دوسش دارم و قصدمون ازدواج بود ولی هیچوقت ب اندازه کافی بهم اهمیت نداد و حالمو خوب نکرد با اینکه میدونه تایم امتحانامه ب گریه هام و حال خرابیم میخندید و همش میرف رو مخم خیلی حالم بده

نصیحتم کنید واسه آسون بودن دوره کات و گول نخوردن و برنگشتن

خدایاشکرت❤️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که هشت سال سرکارت گذاشته هشت سال دیگه خم میزازه ولش کن دست از سرش بردار بزار بره دنبال زندگیش توم تا سنت بالا نرفته یه نفر جدید رو برا ازدواج پیدا کن از این شوهر در نمیاد فقط بازیت میده بخدا ارزششو نداره هیچوقت

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
وقتی گفتی کات اون چی گفت؟ چند سالته

اون فک کرد مثل همیشه باز برمیگردیم گف شب زنگ میزنم باهم حرف میزنمی

ولی اینسری واقعا متفاوته میخوام دیگه تمومش کنم چون همش من درحال گریه م و اون میخنده ب ریشم 

خدایاشکرت❤️✨