2777
2789
عنوان

برای شما چه شکلیه 🤭🫢

127 بازدید | 9 پست

ازتون راهنمایی می‌خوام مادر همسرم خیلی در حق مون خوبی کرده هر کاری در حدش بوده انجام داده سر سه قلو هام خیلی کمکم کرده  همیشه سبزی خورشتی کوکو اش برام بسته بندی می‌کنه میاره ترشی می‌زاره روغن حیوانی محلی برامون میاره برای بچه هام خودم لباس میگیره هر تولد کادو میگیره منم تا حد توان براشون جبران کردم اما الان که تولدش نزدیکه می‌خوام یک کادوی خوب براش بگیرم نمیتونم فعلا براش طلا بگیرم اما یک چیز خوب و ارزشمندی باشه 

مادرشوهر های شما چجوری آن؟

اونا هم انقد دست و دلبازن؟

نمی‌دونم یا شکارچی صبوری یا واقعا بی ازاره فعلا نمی‌دونم زیاد

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من نه اینطوری نیست دوس نداره من ی روز خوشی داشته باشم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سزارین بود ؟ میشه چن قلو رو طبیعی به دنیا اورد؟انشالله همیشه زندگیتون پر شادی باشه خیلی ذوق کردم تاپ ...

مرسی عزیزم قربونت 

سزارین کردم 

اصلا نمیشه چندقلو رو طبیعی آورد عزیزم